Loomeinkubaatori programmi lõpetas 8 ettevõtjat

22. mai 2023

Loomeinkubaatori 24-kuulise inkubatsiooniprogrammi on lõpetanud 8 ettevõtjat: RAIKU, Myceen, Ecodisain, No(N)s, Liisi Tani akvarellistuudio, Erika Sõstra Lifestyle Management, Historiart ja QLR Disain.

RAIKUEttevõte asendab plastist pakkematerjale ja teisi kõrge jalajäljega alternatiive nagu paper ja papp oma 100% komposteeruva, ilusa, kaitsva ja ülimalt efektiivse puidust pakendimaterjaliga. Raiku suudab anda 15-20 korda rohkem mahtu puidule, tehes sellest ühe kõige efektiivsema toote toorme kasutuse efektiivsuse seisukohalt, mistõttu saab sellest ka ühe kõige väiksema jalajäljega pakkematerjal maailmas

MyceenMyceen arendab seenematerjalist erinevaid tooteid. Ettevõte on näiteks välja andnud seente mütseelist valmistatud ripplampide sarja B Wise, mida näidati sel aastal nii Hollandi kui ka Berliini disaininädalal. Smauti võitis toode Eesti Disainiauhindadel

EcodisainEcodisain on missioonitundega ettevõte, mis on asutatud pika kogemusega oma ala spetsialistide poolt. Tegemist on Eesti esimese reklaamkingituste agentuuriga, mille teenuste- ja tootevalik põhineb keskkonna hoidmisel ja säästmisel. Ecodisaini missioon on muuta ärikingituste, reklaamkingituste ja turundusmaterjalide valik keskkonna- ja tarbijasõbralikuks, kaotamata sealjuures toodete funktsionaalsust, efektiivsust ning head disaini. Loe ka pikemat intervjuud tegijatega siin.

Liisi Tani akvarellistuudioLiisi Tani on akvarellist, kes omanimelise akvarellistuudio alt korraldab lisaks maalimisele erinevaid töötubasid ja üritusi. Liisi Tani akvarellistuudio asub Põhjala tehases. Loe intervjuud ja vaata stuudio pilte siin.

No(N)s  – Kvaliteetsete, kohalike, käsitsi ja hoolega valmistatud jätkusuutlike, parandatavate ja üle 90% biolagunevate jalatsite kaubamärk. No(N)si looja on Katrin Koch-Maasing, kes on moekunstnik/disaineri bakalaureuse ja kunstiajaloo magistri haridusega praktik, vähemalt viiendat põlve kunstkäsitööline.  Ta on viimased kakskümmend aastat uurinud, valmistanud, tutvustanud  ja õpetanud ajalooliste riiete ning ka jalatsite ajalugu ja valmistamist.

Erika Sõstra Lifestyle Management ­– Erika Sõstra Lifestyle Management pakub personaalassistendi teenuseid. Teenus, mis hõlmab mitmeid eri valdkondi, millega inimese elu igapäevaselt seotud on ja peamiselt on see suunatud luksusklientidele.

HistoriartHistoriart loob tooteid ja kureerib elamusi, milles on oluline osa ajalool, pärandil, traditsioonidel ja kultuuril.

QLR Disain – QLR Disain on Kaie Kuuleri loodud bränd, mis üllatab kaunite ja unikaalsete peaehete ehk fascinatoritega. Inglismaa õukonnas tuntuks saanud traditsioon annab naisterahvale võimaluse olla julge ja silmapaistev. Loe intervjuud QLR Disaini looja Kaiega siin.

Soovid ettevõtet edasi arendada ja saada nõu oma ala ekspertidelt? Täida avaldus ja liitu Loomeinkubaatoriga! Lisainfo: https://inkubaator.tallinn.ee/programm/