Eksport, kasutajakogemus, ringmajandus – Loomeinkubaatori koolitused uuel poolaastal

7. jaan 2022

Loomeinkubaator alustab 2022. aastat uute põnevate koolituste ja koolitussarjadega. Tulemas on ekspordisari, ringmajandusele keskenduv eelinkubatsioon ja mitmed teised teemad, et aidata kaasa ettevõtete arengule.

Jaanuari alustame ettevõtja meelelaadi käsitleva koolitusega „Eduka ettevõtja meelelaad“. Eduka ettevõtja isikuomaduste unikaalsus seisneb selles, et tal on eduks vajalikud omadused kõik üle keskmise head, mis üheskoos loovad harukordse ja täiesti uue kvaliteedi. Loengu keskmes on teaduspõhised soovitused ja praktilised näited isikuomaduste teadlikuks õppimiseks. Koolituse viib läbi Mait Raava, kes on Pro Konsultatsioonid kaasasutaja ja juhtimiskonsultant.Tema klientideks on näiteks olnud Eesti Energia, Estanc, Fazer, RMK, Tallinna Lennujaam, Viru Keemia Grupp, Tallinna Kaubamaja jpt.

Jaanuaris on veel toimumas turundusplaani koolitus, mille eesmärk on tutvustada väikeettevõtetele turundusplaane, seletada vajalikkust ning anda seminaril praktilisi nõuandeid, kuidas koostada lühike, üheleheline turundusplaan, millest tegelikult ka abi on. Lisaks toimub 26. jaanuari lepingute teemaline koolitus, mille viib läbi vandeadvokaat Kati Pino Hedman Partners advokaadibüroost. Lepingute teemaline koolitus annab ettevõtjatele ülevaate, kuidas ja millal sõlmida lepinguid töötajatega, partneritega ja allhankijatega.

Koolitusprogrammi välja töötamisel oleme lähtunud programmis osalevate ettevõtete soovidest ja vajadusest. Eksport on teema, millele mitmed loomeettevõtjad mõtlevad ja seepärast alustame veebruaris ka ekspordisarjaga. Sarjas on kolm koolitust, kus käsitleme e-poe kohandamist välisturgude jaoks, makselahendusi, logistikat, pop-up pooode ja digitööriistu. Sari algab sissejuhatava koolitusega 9. veebruaril, kus käsitleme välisturgudele sisenemise starteegiat, turu uuringuid ja kontaktide loomist. 

Lisaks käsitleme sellel poolaastal ka kasutajakogemust (UX) veebilehtedel. Tulemas on persoonade loomise ja kasutamise koolitus, kasutajakogemuse testimise ja teekonna loomise seminar, ning kasutajakogemuse põhitõdede koolitus. 

Aprillis alustame ringmajanduse eelinkubatsiooniga, mille eesmärk on aidata ettevõtetel muuta oma ärid jätkusuutlikumaks.

Loomeinkubaatorite koolituste info on jooksvalt üleval kodulehe kalendris SIIN.

Jälgi meid ka Facebookis, Instagramis ja LinekdInis, et olla kursis viimaste uudistega.