Webinaride sari: Loomeettevõtja, kas väljud kriisist võitjana?

15. apr 2020

Tallinna Loomeinkubaator koostöös EAS – Enterprise Estonia-ga esitleb veebiseminaride sarja, mille käigus jagavad erinevad oma ala tippspetsialistid ning praktikud nõuandeid, kuidas kriisist väljuda võitjana.

Hetkel kogu maailma hõlmav kriis on muutnud praeguseks turusituatsioone, tarbimisharjumusi ja mõtteviise ning nõuab seetõttu ka ettevõtetelt uusi ärimudelid. Oluline on juba täna teha esimesi ja õigeid samme, et kriisist tugevamana väljuda. Eesoleva webinaride sarja fookus on just kultuurist ja loomingust sisendit saavate ettevõtete terviklikul arendamisel.

Toome teieni neljast olulisest teemast koosneva veebiseminaride programmi, mis on mõeldud ühe tervikuna, ja samaaegselt ka kasulikud üksikutel valitud seminaridel osaledes. Kõik seminarid koosnevad kahest osast, millest 60 minutit on ettekanne ja 30 minutit küsimuste ja vastuste voor. Juttu tuleb veebikaubandusest, inimeste tarbimisharjumuste muutumisest praeguses olukorras, aga ka sellest, millised võiks olla uued strateegiad ettevõtluses, kuidas veelgi paremini planeerida finantse ja olla valmis muutusteks.

PROGRAMM:
16.04 kell 10.00–11.30 Online kaubandus ja tarbimisharjumuste muutused. Esineja Priit Kallas

Registreeru siin: https://inkubaator.tallinn.ee/sundmused/online-kaubandus-ja-tarbimisharjumuste-muutused/

23.04 kell 10.00–11.30 Muudatuste juhtimine – milleks muutuvas ettevõtluskeskkonnas valmis olla? Esineja Margus Alviste

Registreeru siin: https://inkubaator.tallinn.ee/sundmused/muudatuste-juhtimine-milleks-muutuvas-ettevotluskeskkonnas-valmis-olla/

28.04 kell 10.00–11.30 Loomeettevõtte finantside planeerimine ning võimalike laenude kaasamine.
Esineja Paavo Siimann

Registreeru siin: https://inkubaator.tallinn.ee/sundmused/loomeettevotte-finantside-planeerimine-ning-voimalike-laenude-kaasamine/

30.04 kell 15.00–16.30 Uued ärimudelid muutuvas majanduskeskkonnas.  Esineja Jason Blumer

Registreeru siin: https://inkubaator.tallinn.ee/sundmused/positsioneerimine-vaartuspakkumine-ja-uued-arimudelid-muudatuste-olukorras/

Käesolev webinaride sari on kaasrahastatud Euroopa Regionaalarengu Fondist loomemajanduse arendamise meetme raames toetatud projektide “Loomemajanduse ettevõtete konkurentsivõime, jätkusuutlikkuse, ekspordivõimekuse ja teiste majandussektoritega koostöö arendamine 2020-2021” (EU53522) ning “Loomemajandusalaste teadmiste ja oskuste arendamine” (EU49773) tegevustena. Seminaril osalemine on osalevatele ettevõtetele käsitletav vähese tähtsusega abi saamisena.