Kuidas planeerida ettevõtte turundustegevusi?

Turundusplaani koolituse eesmärk on tutvustada väikeettevõtetele turundusplaane, seletada vajalikkust ning seminaril anda praktilisi nõuandeid, kuidas koostada lühike, üheleheline turundusplaan, millest tegelikult ka abi on.

Vastused saab küsimustele:

  • Miks on vaja planeerida oma turundustegevusi?
  • Kuidas teha plaan, millest turundustegevusi tehes lähtududa?
  • Kuidas valida õiged turunduskanaleid?

Koolituse viib läbi Loomeinkubaatori mentor Älian Mägi. Älian on turunduses tegutsenud rohkem kui 14 aastat ja töötab täna Apollo gruppi kuuluva äriüksuse Vapiano Baltikumi ja Soome turundusjuhina. Ta on läbi kogenud ka ettevõtja võlu ja valu, suutes end nii samastada alustavate ettevõtete väljakutsetega.

Tema tugevuseks on just väike ja keskmised ettevõtted ja nende turundustegevus piiratud ressurssidega. Älianil on arvestatav kogemus ka kliendi- ja promoürituste korraldamisega. Tema soov on edasi anda kogemusi ja aidata alustavatel ettevõtetel jõuda soovitud lahendusteni kiiremini kui ise vastuseid otsides.

 

Lisaks koolitusele toimuvad ka turundusplaani grupimentorlused Loomeinkubaatori inkubantidele 24. ja 25. jaanuaril. Palun registreeri enda osalemine sobivale kuupäevale:

24. jaanuar: Grupimentorlus: https://inkubaator.tallinn.ee/sundmused/grupimentorlus-turundusplaan/

25. jaanuar: Grupimentorlus: https://inkubaator.tallinn.ee/sundmused/grupimentorlus-turundusplaan-2/

 

NB! Koolitus toimub hübriidis. Soovitame aga osaleda kohapeal, sest sellisel juhul on koolituse väärtus suurem ning on võimalik interaktiivselt kaasa töötada.

Kohapeal osalemiseks on vaja näidata Covid-19 vaktsineerimistõendit või läbipõdemistõendit.

 

Osalustasu:

Loomeinkubaatori, Tartu LMK ja Tehnopoli inkubantidele tasuta.

Loomeinkubaatori vilistlastele, TDH disaineritele, Kaubandustööstuskoja liikmetele, Tartu LMK vilistlastele, EFF disaineritele, Loomeinkubaatori üürnikele soodushind 20€+km (registreerides vali partner)

Kõik teised ettevõtted ja eraisikud 25€+km

 

 

Käesolev seminar on toetatud projekti “Loomemajanduse ettevõtete konkurentsivõime, jätkusuutlikkuse, ekspordivõimekuse ja teiste majandussektoritega koostöö arendamine 2020-2021” (EU53522) raames. Seminaril osalemine on osalevatele ettevõtetele käsitletav vähese tähtsusega abi saamisena.