Loomeinkubaatori inkubatsiooniprogrammi lõpetasid Paul Berg, Fibami, Kõnekindlus ja Korrastuskunst

21. nov 2023

Loomeinkubaatori vilistlastega on liitunud neli ettevõtjat: Paul Berg, Fibami, Kõnekindlus ja Korrastuskunst. Neli ettevõtjat läbisid 24-kuulise programmi, mille jooksul panustasid ettevõtete arengusse Loomeinkubaatori konsultandid ja mentorid.

Paul Berg on rõivabränd, mis loob funktsionaalseid jakke, saapaid ja aksessuaare põhjamaisesse kliimasse igaks aastajaks. Jakid on leidnud suurepärast vastukaja just talisuplejate seas, sest sobivad ideaalselt harrastuse vajadustega – riietuda privaatselt välitingimustes, saada sooja ning kaitset tuule ja vihma eest. Tegelikult sobivad jakid palju laiemale tarbijaskonnale – surfaritele, koeraga jalutajatele, kämpingus lõkke ümber istumiseks, vabaõhukontserdi nautimiseks, suvilaelu juurde – ehk kõik madala aktiivsusega tegevused, mis õues toimuvad.  Loe Paul Bergiga intervjuud.

Fibami on kodumaine spordi- ja vabaajarõivaste bränd. Fibami spordi-ja vabaajarõivad on naiselikud, ajatud ning jätkusuutlikult valmistatud, andes tootele pika kasutusaja. Bränd sai alguse 2021 aastal missioonist luua kvaliteetsed, hästiistuvad ja funktsionaalsed tooted, mõeldes just Eesti naiste soovide ja vajaduste peale. Loe Fibamiga intervjuud.

Korrastuskunsti looja Mari-Ann Lumeste on esimene KonMari® konsultant ja professionaalne organiseerija Eestis. Korrastuskunst viib läbi meeskonnakoolitusi, kus tutvustab KonMari meetodit ja räägib, miks on organiseeritus nii oluline. See, et oleme siis produktiivsemad, hoiame aega kokku ja see parandab meie und ja tervist, on alles algus! Soovijad saavad osaleda ka põhjalikul Korrastuskunsti Meistriklassi online kursusel või kutsuda mind endale külla eraviisilisele KonMari korrastussessioonile. Loe Korrastuskunstiga intervjuud.

Lengu (endine Kõnekindlus) ühendab mängu ja hariduse, et toetada kõne arengut. Lengu lugu on suurepärane näide sellest, kuidas isiklik kogemus ja vajadus võivad viia innovaatiliste toodete ja lahendusteni, mis aitavad kogukonda laiemalt. Tootearenduse järjepidevuse ja professionaalsuse tagamiseks kaasatakse logopeede, psühholooge, terapeute ja teisi omal erialal praktiseerivaid spetsialiste. Eesmärk on pakkuda teaduspõhiseid, samas mängulisi vahendeid, mis toetavad lapse arengut ja on kasutamiseks nii spetsialistidele kui ka peredele. Loe Lenguga intervjuud.

Tuult tiibadesse kõigile!

Täpsem info Loomeinkubaatori inkubatsiooniprogrammi kohta.