Vii oma ettevõte järgmisele tasemele!

22. aug 2022

Loomeinkubaator ootab 17. ärihooajal inkubatsiooniprogrammiga liitumis uusi ambitsioonikaid ettevõtjaid. Liitumisavaldus on võimalik esitada 2. oktoobrini.

Sul on vaja tõuget, et oma äriideega aktiivselt tegeleda? Mõtled, kuidas ettevõttega edasi liikuda? Soovid nõuandeid ettevõtte kasvamisel ja õppida teiste kogemusest? Tahad luua võrgustiku inspireerivate inimeste ja ettevõtetega? Osaleda põnevatel koolitustel? Loomeinkubaatoris aitame ja võimendame alustavaid ning kasvavaid väikeettevõtteid. Lisaks toetame juba ringmajandavaid ettevõtteid ja suuname neid, kes soovivad olla jätkusuutlikumad.

„Loomeinkubaatori inkubatsioonis osaleme kindlasti koolitustel ja erinevatel konkurssidel, mis on kasulik. Need ärgitavad iseennast olema aktiivsem. Osaledes saad kogemuse ja kui kohe teadmisi ei kasuta, siis tulevikus mõnes teises kontekstis võib vaja minna. Lisaks oleme mentoritelt palju kasulikku infot ammutanud,“ kirjeldab inkubandi Paul Berg tiimiliige Egert Paulberg. “Ma tükk aega mõtlesin, aga tänasel päeval ma olen nii õnnelik, et liitusin, sest et tõesti sellisest tugivõrgustikust üksi tegutsedes, tundsin ma väga puudust väga puudust,” lisab inkubant Korrastuskunst asutaja Mari-Ann Lumeste.

Programmiga liitudes saab ettevõtja personaalse konsultandi, kes annab just sinu ettevõttele tagasisidet ja aitab kaasa mõelda. Lisaks nõustavad tippekspertidest mentorid, kes jagavad soovitusi, teadmisi ja oma praktilist kogemust. Toimuvad koolitused, sündmused, kogukonnaüritused.

Just praegu on õige hetk liituda Loomeinkubaatoriga ja viia oma ettevõte järgmisele tasemele.

Täida liitumisavaldus 2. oktoobrini SIIN.

 

SA Tallinna Ettevõtlusinkubaatorid on tegutsenud alates 2006. aastast ning kaasa aidanud üle 1000 ettevõtte arengule. Loomeinkubaatori programmis osaleb igal aastal 50 ettevõtet tehnoloogia startupidest tootvate disaineriteni. Tallinn Design House’is on esindatud üle 100 eesti disainerbrändi. Loomeinkubaatori vilistlaste hulka kuuluvad Craftory, Ellen Richard, KIRA, Kristel Kuslapuu, Berrichi.