fbpx Põhilise sisu juurde

Iga alustava ettevõtja jaoks on oluline panna paika oma ärimudel, mis aitab selgelt määratleda, millist väärtust ettevõte oma klientidele pakub ning kuidas eristub konkurentidest.  

Ärimudeli koolitusel keskendume ärimudeli põhikomponentide mõistmisele ja praktilisele rakendamisele. Koolituse annab osalejatele põhjalikud teadmised ärimudeli olemusest ja selle erinevatest tüüpidest. Osalejad saavad näiteid edukatest ärimudelitest ja õpivad tuvastama, milline mudel sobib kõige paremini nende ettevõttele. Samuti käsitletakse, kuidas leida toimiv raha teenimise loogika ning hinnata potentsiaalseid riske ja võimalusi. 

Töötoa teemad: 

  • Ärimudeli põhikomponentide ülevaade: väärtuspakkumine, kliendisegmendid, tulude ja kulude struktuur. 
  • Erinevate ärimudelite ülevaade: B2B, B2C, D2C, tellimusmudelid, platvormimudelid ja freemium mudelid. 
  • Ärimudeli lõuendi kasutamine: Õpime, kuidas rakendada ärimudeli lõuendit oma ärimudeli loomiseks ja täiustamiseks. 

Koolituse viib läbi Ettevõtlusinkubaatori mentor J. Margus Klaar. J. Margus Klaar on alustavaid ja tegutsevaid ettevõtteid nõustanud juba üle 30 aasta, töötades organisatsioonidega väga erinevatest tegevusvaldkondadest. Silmapaistvate äriarendusprojektidena võib välja tuua Swedbanki väikeettevõtete suuna äristrateegia, Elroni kasutajakogemuse arenduse ja Helmese brändistrateegia. Alates 2018. aastast on Margus Disaini Meistriklassi disainijuhina nõustanud kümneid ettevõtteid jõudmaks uute toote- ja teenusearendusteni.  

Koolitus toimub Ettevõtlusinkubaatoris kohapeal (Veerenni 24C) ja soovi korral saab osaleda ka veebi teel. 

Inkubatsiooniprogrammi ettevõtjatele toimub ka koolitusjärgne grupimentorlus. 

Osalustasu:  

  • Ettevõtlusinkubaatori inkubantidele tasuta  
  • Ettevõtetele ja eraisikutele 40€+km 

PS! Koolitus on osa terviklikust sarjast ja suunatud eelkõige programmis osalevatele ettevõtjatele. 

Käesolev sündmus toimub projekti “Tallinna Loomeinkubaatori tugiteenused loomeettevõtjatele jätkusuutlikuks arenguks ja ekspordivõimekuse kasvuks” raames ning see on kaasrahastatatud Euroopa Liidu poolt.