fbpx Põhilise sisu juurde

Oled investeerinud SEO-sse, Google Adsi ja sotsiaalmeedia reklaamidesse, kuid tulemused ei ole ootuspärased? Tahad maksta ainult reaalsete tulemuste eest? Tule ja avasta, kuidas erinevad partnerprogrammid saavad sinu äri järgmisele tasemele viia!

Veebiseminaril räägime, kuidas kasutada affiliate turundust ehk partnerturundust välisturgudel müügi kasvatamiseks. Affiliate turundus on tulemustele orienteeritud strateegia, kus partnerid saavad komisjonitasu iga müügi eest, mida nad aitavad genereerida, reklaamides teie tooteid või teenuseid. See meetod võimaldab jõuda uute klientideni üle maailma!

Käsitletavad teemad:

  • Mis vahe on affiliate, influenceri ja brändisaadiku turundusel?
  • Kuidas käivitada oma esimene affiliate või influencer kampaania?
  • Affiliate ja influencer turunduse parimad praktikad
  • Parimad tööriistad ja nipid
  • Case study-d ja edulood

Seminari viib läbi Ettevõtlusinkubaatori mentor Enelin Toneva. Enelin on Vivian Agency asutaja, mis on globaalne affiliate ja influencer turundusagentuur. Alates 2018ndast aastast on nad töötanud koos 50+ kliendi, 8000+ influenceri ja affiliate ning toonud enda klientidele üle 12 millioni dollarit müüki.

Enelin ja tema agentuur on töötab hinnatud ettevõtetega nii USA kui Euroopa turul, klientideks on näiteks SafetyWing, Click&Grow, PrepExpert, Xolo ja paljud teised.

 

Seminar on tasuta, aga vajalik on registreerumine. Link saadetakse registreerunutele päev enne seminari toimumist.