Vaata, millised ettevõtted alustasid Loomeinkubaatori inkubatsiooniprogrammi

4. apr 2024

Loomeinkubaatori uuenenud inkubatsiooniprogrammi on vastu võetud 13 uut ambitsioonikat ettevõtet. Programm kestab 9 kuud, ning selle aja jooksul panustavad äri kasvamisse inkubaatori konsultandid ning oma ala tippekspertidest ärimentorid. Lisaks toimuvad erinevad koolitused ja sündmused.

Kevadel toimus kokku 2 hindamiskomisjoni, kus ettevõtete esitlust ja äri tutvustust hindasid Kari Maripuu, Krista Kink, Helen Lang, Ionel Lehari, Ruth Helene Melioranski ja Margus Alviste. Hindamiskomisjonide eel toimus enam kui 40 ekspertpaneeli.

Ettevõtted, kes järgmise 9 kuu jooksul inkubatsiooniprogrammis osalevad:

MINU KODUKONTOR – Kõrgkvaliteetne kirjutuslaua lahendus kodukontorisse, mis lahendab probleemi kodus töötamisel –  töö- ja eraelu vahel piiri tundmine, tööasjade korras hoidmine ja hoiustamine.

NUCKÖ fashion – Ettevõte, kes valmistab kvaliteetseid kombesid naistele, meestele ja lastele. Kombed on valmistatud softshell materjalist, mis on elastne, vetthülgav, hingav ja tuulekindel.

Firmafitness  – Firmafitness edendab ettevõtete töötajate tervist, produktiivsust ja õnnelikust läbi terviseürituste ja meeskonnakoolituste.

Mediamodifier API –  Mockup APi teenus, mis on rakendusliides makettide integreerimiseks ja renderdamiseks veebirakenduste backendis. Missioon on vähendada suhtlemiskulu loovisiku/ettevõtte ja lõpptarbija vahel.

Furn sisustus – Esimene Eesti disainmööblit koondav platvorm.

Tuuli Pruul & Kopli Sound Stuudio – ​Muusikaloome stuudio nii professionaalidele kui algajatele. Täiskasvanute pilliõpe nullist inspireerivas Põhjala tehase loomelinnakus​.

Liisa Kanemägi – Liisa Kanemägi eksperimentaalsed kudumid pakuvad kandjale ekstsentriliselt šikke väljendusviise, tagades erilisusetunde ja kunstniku kohalolu.

Singability –  Ettevõtte asutaja Susanna Aleksandra on laulja, laulukirjutaja ja sõnade autor, kes on loonud uue laulukooli ja koolituskeskuse, mille eesmärk on aidata lauljatel saavutada oma tõeline potentsiaal.

Ruumijuhtimine – Asendamatu konsultatsioonipartner suurte ruumimuutuste juhtimisel.

Tengelpung – Tengeloung pakub 99,99% signaalivarguste kaitset autovõtmele, pangakaartidele ja nutiseadmetele. Tooteid luuakse mööblitehaste premium klassi nahajääkidest.

Leinakool – Leinateadlikkuse, leinanõustamise koolitused ja täiendusõppe teenus.

Eloval – Kodumaine valgustitootja. Need on mõeldud kodudes ja avalikes ruumides hea valgustuse ja hubase meeleolu loomiseks.

Insight Estonia – Eesti haridussüsteemi temaatilised õppereisid.

 

Ettevõtjad, keda seekord programmi vastu ei võetud, saavad võimaluse liituda eelinkubatsiooniga. Järgmine inkubatsiooniprogramm stardib juba sügisel. Lisainfo Loomeinkubaatori kodulehel.