Vaata, millised ettevõtted alustavad Loomeinkubaatoris oma kasvuteekonda

7. veebr 2024

Loomeinkubaatori uus kasvuprogramm stardib juba õige pea. Kuni jaanuari alguseni said ettevõtjad esitada liitumisavaldusi ning seejärel tegi juba hindamiskomisjon lõplikud otsused, keda programmi vastu võtta. Vastu võetud ettevõtete seas on brändi arendamine, ekspordi kasvatamine ning kasvueesmärkide saavutamine ühised väljakutsed, millele loodetakse inkubaatori toel vastuseid leida.

Kes on Loomeinkubaatoris kasvavad ettevõtted?

Fienta on täielikult iseteeninduslik platvorm piletite müügiks. Fientat kasutavad konverentsid, festivalid, kontserdid, teatrid, kinod, spordiüritused, koolide kokkutulekud ning paljud teised ürituste korraldajad enam kui 100 riigist kasutavad meid piletite müümiseks, osalejate registreerimiseks ja maksete vastuvõtmiseks.

Rahu Care on kodumaine juuksehooldusbränd, mis ühendab endas salongikvaliteedi ja jätkusuutlikkuse. Ligi kahe aasta pikkuse protsessi tulemusena on valikus hetkel neli šampooni, kaks palsamit, pesu-eelne peanaha ja juukseõli ning peanaha kamm. Kõik tooted on toodetud Eestis, on vegan ja kurjusevabad ning ph balansseeritud.

Oot-Oot Stuudio on Eesti mööblidsaini ettevõte, kes peab lugu kvaliteedist ja kestvusest. Disainerite, Marko Ala ja Joonas Torimi loodud mööblifirma on keskendunud pehmele mööblile ja vooditele. Kvaliteetsed materjalid, läbimõeldud disain ja ergonoomika on Oot-Oot Stuudio disaini nurgakivi.

ShopRoller on veebipõhine teenus, mis pakub kõiki vajalikke lahendusi kiireks ja lihtsaks e-poe käivitamiseks. Teadmisi e-poe loomisest ei ole eelnevalt vaja, selle eest hoolitseb ShopRoller.

Baubauwall  disainib, trükib ja müüb tapeete. Klient saab tapeedi tellida täpselt oma seina mõõtudes ja valitud disain trükitakse lõigatud ning nummerdatud paanides, mille paigaldamine on lihtne. Jätkusuutlik e-teenus, mille tapeedid on keskkonnasõbralikud, trükivärvid mürgivabad ning tootmisjäägid on null.

Artproof on fotokunstilabor, mis pakub kõrgkvaliteedilist trüki- ja raamimisteenust kunstnikele ning vastab rahvusvaheliste galeriide ja muuseumide nõuetele.

Miurio on Rita Assori loodud Eesti tekstiilidisaini stuudio, mis pakub lõunamaist värviküllust, mere soojust ja päikest siidil, vaibal ja tapeedil. Lisaks ollakse professionaalne siidirätikute ja kanga trükipartner muuseumidele, disaineritele ja kunstnikele Eestis ja väljaspool.

No(N)s toodab barefootjalatseid. No(N)sil on väljatöötatud ja tootmises matkasaapad, linnasaapad, talvesaapad ja erinevad kingamudelid. No(N)si jalatsid on jalasõbralikud, mugavad, kvaliteetsed, jätkusuutlikud ja parandatavad.

ID Lam OÜ on Eesti ettevõte, mis tegeleb trüki-, esitlus-, reklaam-, büroo-, kooli- ja kunstitarvete müügiga. 2019. aastal sai tuule tiibadesse Papiir nimeline bränd ja müügiplatvorm, mille valikus olevad tooted innustavad inimesi väljendama end läbi loomingu.

Älly Scandic erilahendustega beebitarvete kotid teevad elu beebiga lihtsamaks ja ilusamaks.

Avetar on professionaalne konverentsikorralduse agentuur. Ettevõte aitab luua terveid, jätkusuutlikke koostöövõrgustikke ning projekte. Oma kogemusi kaasatakse otseselt projektide edukaks õnnestumiseks, pannakse kokku sobivaimad lahendused, koostöövormid ja meeskonnad.

Sortaider toodab Eestis valmistatud stiilseid prügisorteerimisjaamasid ja nende uueks teenuseks on sorteerimisjaamade rentimine üritustele. Sortaideri prügisorteerimisjaamad on iga ürituse keskkonnasäästlik väike viimane lihv ja nendega säästetakse keskkonda mitmes mõttes. Esiteks on toode korduvkasutatav ja teiseks jõuavad õigesti sorteerides jäätmed õigesse kohta.

6 kuu jooksul toimub ettevõtjatele koolitusprogramm, mis keskendub järgnevatele teemadele: kasvustrateegiad, kliendikogemus, meeskonna juhtimine, müük ja eksport. Lisaks nõustavad neid Loomeinkubaatori mentorvõrgustikus olevad ärimentorid ja konsultandid.