Loomeinkubaator kuulutas välja uue hoone ehitushanke (kordushange)

27. nov 2023

Tallinna Loomeinkubaator (SA Tallinna Ettevõtlusinkubaatorid) kuulutas 27. novembril välja ehitushanke (kordushange), millega soovitakse leida Tallinnas Poldri 3/1 asuva uue hoone ehitajat.

Miljööväärtuslikus piirkonnas, heas seisukorras olev paekivihoone, mis esialgse detailplaneeringu järgselt oli kavas lammutada, säilitatakse ja ehitatakse kahekorruseliseks ning ümbritsev ala kujundatakse osaks linna rohekoridoris. Hoone esimesel korrusel leiavad koha näituse- ja ühiskasutusruumid, kohvik ning ülemisel korrusel töö-, rendi- ja nõupidamisruumid.

„Valmivas hoones jätkab Loomeinkubaator ettevõtlusinkubatsiooni programmi ja ettevõtluskogukonnale suunatud tegevustega. Lisaks osutatakse ettevõtetele tugiteenuseid loome- ja ringmajanduse vallas,“ sõnas Loomeinkubaatori juhataja Anu Lõhmus.

Riigihange hõlmab endas aadressil Poldri 3/1 asuva hoone ehitust. 3365 m² suurusel kinnistul paikneb hästi säilinud ühekorruseline paekivist seintega endine laohoone, mis uue projekti järgi ehitatakse ümber kahekordseks. Hoone idapoolsesse otsa on kavandatud 125m² ehitisealuse pinnaga laiendus, kuhu paigutuvad mitmekülgse funktsiooniga avatud kohtumiste ruumid. Hoone peasissepääs jääb põhjapoolsele küljel Reidi tee poole, selle vahetusse lähedusse on planeeritud ka jalgrattaparkla. Hoone lõuna- ja idaküljele on kavandatud väike linnahaljastusega suveõu töötajatele ja külastajatele.

Pakkumuse esitamise tähtaeg on 15.01.2024 kell 11:00.

SA Tallinna Ettevõtlusinkubaatorid, mis ühendab Tallinna Loomeinkubaatorit ja Tallinn Design House’i, tegutseb aastast 2006. Varasemale inkubatsiooni ja loomemajanduse arenduskeskuse tegevustele lisandus 2020. aastal ringmajanduse fookus.

Hankega saab tutvuda SIIN.