Programmi ettevõttel Baubauwall tuli välja uus tapeedikollektsioon „Ateljee“

7. nov 2023

Eestis tapeetide disainimise ja tootmise taastanud Baubauwall esitleb juba teist oma autorikollektsiooni „Ateljee“. Tapeedid on inspireeritud Põhjamaa looduse tekstuuridest, viie aastaaja värvidest ja arhitektuursetest joontest. “Ateljee“ pilttapeedid ja elegantsed kordusmustriga tapeedid põimivad mänglevalt geomeetria ning detailid metsadest lilleaasadeni.

„Need on tapeedid, mille seltsis on hea olla ning mida ei dikteeri kiirelt tulevad ja minevad trendid. Mis absoluutselt ei tähenda, et tapeedid oleksid igavad! Kollektsioonis domineerib rahulik värvigamma, geomeetrilised vormid ja tekstuurid, mis annavad seintele just iseloomu.“- kommenteeris Baubauwalli äriarendusjuht Anna-Kai Tõrs.

„Ateljee“ kollektsiooni fliistapeedid sobivad nii avaliku ruumi kui ka kodustesse interjööridesse. Tapeedidisainid ühilduvad moodsas võtmes Põhjamise interjööri kui ka vintage stiilis sisustusega. Kusjuures, see kollektsioon on loodud nii, et isegi sama ruumi seintele oleks võimalik panna omavahel sobivad tapeete.

Kollektsiooni autor on tapeedidisainer Triinu Silla, kelle detailirohke käekiri maalis mustrid tapeedilõuenditele.

Baubauwall pakub läbi nutika IT-lahenduse valitavaid ja täpselt soovitud seina mõõtu lõigatud tapeete, mis trükitakse keskkonnasõbralikule fliistapeedi materjalile. Tootmisjäägid on minimaalsed ning trükiks kasutatakse sertifitseerituid mittemürgiseid värve. Tapeedid trükitakse Tallinnas ning uue tapeedi saab tellija kätte nädalaga.

Baubauwalli tapeediettevõtmine on Eesti Disainiauhinnad võitja, Parima teenusedisaini 2022 ning Ökouuendus 2023 finalist.

Tutvu tapeedikollektsiooniga Baubauwall’i kodulehel SIIN.