Inkubatsiooniprogrammi on vastu võetud 14 uut ettevõtet

18. okt 2023

Loomeinkubaatori uuenenud inkubatsiooniprogrammi on vastu võetud 14 uut ambitsioonikat ettevõtejat. Programm kestab oktoobrist kuni 2024. aasta juunini, ning selle aja jooksul panustavad äri kasvamisse inkubaatori konsultandid ning oma ala tippekspertidest ärimentorid. Lisaks toimuvad erinevad koolitused ja sündmused.

Sügisel toimus kokku 2 hindamiskomisjoni, kus ettevõtete esitlust ja äri tutvustust hindasid Kari Maripuu, Krista Kink, Helen Lang, Ionel Lehari, Ruth Helene Melioranski ja Margus Alviste. Hindamiskomisjonide eel toimus enam kui 40 ekspertpaneeli.

Ettevõtjad, kes järgmise 9 kuu jooksul inkubatsiooniprogrammis osalevad:

 

Lisaks inkubatsiooniprogrammile suunati osad kandideerijad jaanuaris algavasse kasvuprogrammi.  Ettevõtjad, keda seekord programmi vastu ei võetud, saavad võimaluse liituda eelinkubatsiooniga.