Loomeinkubaatori uuenenud inkubatsiooniprogrammiga on võimalik liituda 25. septembrini

21. aug 2023

Loomeinkubaatori inkubatsiooniprogrammi on võimalik kandideerida 25. septembrini. Lisaks on võimalik liituda ka eelinkubatsiooniga. 

Koostöös Brand Manuali teenusedisaineritega on uuenenud Loomeinkubaatori inkubatsiooniprogramm alustavatele ettevõtjatele. Loomeinkubaatori inkubatsiooniprogramm kestab 9 kuud (oktoober 2023 – juuni 2024), mille jooksul toimuvad koolitused, seminarid, networking sündmused. Inkubatsioonis osalejate põhikoolitusprogramm keskendub järgnevatele teemadele: ettevõtte ärimudel ja väärtuspakkumine, toote / teenuse elukaar ja ringmajandus, brändistrateegia ja turunduse alused, turunduskanalid, toote/teenuse hinnastamine ja finantsid ning pitchimine ja ettevõtte esitlus.

Iga ettevõte saab personaalse konsultandi, kes juhendab läbi programmi, pakub kõrvaltvaataja pilku ja toetab väljakutsete mõistmisega. Vastavalt vajadusele viiakse ettevõtted kokku mentoritega, kes pakuvad eriteadmisi ja nõu konkreetsetes valdkondades. Loomeinkubaatori võrgustikus on enam kui 45 oma ala ekspertidest mentorit.

Loomeinkubaatori programmis osalev ja analoogfotograafia valdkonda edendav Vintage Viusal asutaja Arno Peever: „Loomeinkubaator on mitmel puhul õpetlik olnud ja tulnud abiks erinevate keeruliste olukordade lahendamisel. Asjaolu, et saad enda konsultandiga nõu pidada ja vajadusel mentoreid kaasata on olnud väga kasulik.” Praeguste programmis osalevate ettevõtete hulka kuuluvad näiteks talisuplusjopesid ja vabaajarõivaid disainiv Paul Berg, spordirõivaid tootev Fibami, logopeedilisi õppemänge tootev Kõnekindlus jpt. Tutvu programmis osalevate ettevõtetega siin. Fookuses on ka juba ringmajandavad ettevõtted ja suunatakse neid, kes soovivad olla jätkusuutlikumad.

Loomeinkubaator on tegutsemise jooksul toetanud enam kui 1000 ettevõtet. Tuntumate vilistlaste hulgas on näiteks KIRA, Myceen, Craftory, Lilli Jahilo, Kadi Kruus, Lingvist, Ellen Richard, Berrichi, ShopRoller jpt. Edulugude hulgas on tootvad disainerid, platvormide loojaid, teenuspakkujaid, start-up’id, väikeettevõtted.

Liitu Loomeinkubaatoriga 25. septembrini!