Programmi ettevõtete NirgiWabrik, Kristiina Ploom Jewellery ja mySKIN eriväljapanek on avatud juuni lõpuni

21. märts 2023

Tallinn Design House esitleb juuni lõpuni eriväljapanekut Tallinna Loomeinkubaatori inkubatsiooniprogrammis osalevatest brändidest: NirgiWabrik, Kristiina Ploom Jewellery ja mySKIN Looduskosmeetika. Kolme brändi eriväljapaneku pidulik avamine toimus 15. märtsil.  

Kõik eriväljapanekul esindatud brändid liitusid Tallinna Loomeinkubaatori inkubatsiooniprogrammiga eelmise aasta novembris. Üheks eesmärgiks liitudes oli uute kontaktide loomine ning teiste ettevõtjatega koostöövõimaluste leidmine. Ühise eriväljapaneku ülesseadmine ja esitlus koos avaüritusega andis meile hea võimaluse nii koostööks kui ka toodete ja brändide loomislugude tutvustamiseks kõikidele huvilistele,“ jagasid oma kogemust eriväljapanekus osalevate brändide esindajad.  

„Hea meel on näha, et nüüd saavad kõik huvilised tulla Tallinn Design House’i tutvuma põnevate ja ambitsioonikate kodumaiste brändide loominguga. Tallinn Design House näeb arenduskeskusena olulist rolli, lisaks juba tegutsevatele disaineritele, tutvustada ka alles alustavaid brände. Eriväljapanek on mitmekülgne ja pakub erilisi leide nii kudumite, ehete kui ka kosmeetika vallas, “ sõnas Tallinna Loomeinkubaatori projektijuht Helen Arme. 

Kolme brändi väljapaneku loovad ühtseks ja harmoniseerituks – kodumaisus, naturaalsus, ajatu disain ja jätkusuutlikkus. Külastajad leiavad väljapanekust midagi nii tervisele, hingele, heaolule kui ka ilumeelele. 

NirgiWabrik disainib ja toodab luksuslikest lõngadest unikaalseid käsitöökudumeid, mis on valminud nullkulu printsiibil. NirgiWabriku kudumid on mõeldud julgetele trenditeadlikele nautlejatele, kes peavad lugu ajatust disainist, kvaliteetsetest materjalidest, pehmusest, värvidest ja mugavusest. Kõik tooted on valminud käsitööna hoolikalt valitud lõngadest ning iga toode sümboliseerib tänulikkust iidse käsitöötehnika vastu, mis aitab meid hoida turvaliselt soojas. 

Kristiina Ploom Jewellery asutaja Kristiina Ploom on ehtekunstnik, kelle looming on minimalistlik, kaasaegne ja samas ajatu disainiga. Kollektsioonist võib leida säravaid kõrva-ja kaelaehteid aga ka skulptuurseid sõrmuseid. Ehted on loodud kaasaegset lihtsat vormi, autoriloomingu erilisust ning kestvat kvaliteeti hindavale kliendile. Ehted valmivad tema Tallinna stuudios käsitööna, taaskasutatud hõbedast ja kullast. Kasutades väärismetalle ja ehtekivisid, vahel ka klaasi, loob kunstnik väikseformaadilisi kantavaid vorme, inspireeritud skulptuursetest vormidest ja kujunditest, tihti leitavad modernlistlikus ning kaasaegses arhitektuuris ja interjööris. 

mySKIN Looduskosmeetika brändi idee tekkis 2021. aastal kahel Saaremaalt pärit õel, kel oli soov leida päevitust soodustavaid tooteid, mis oleks samas looduslikud. Turg oli selles osas üsna väike ning valikust leidis enamjaolt õlisid. Nii tekkiski vajadusest idee tuua Eesti turule midagi ainulaadset ning sündis Arbuusi Päevitusgeel, mis sai ka sel aastal Anne&Stiili ilulemmiku tiitli. Et hoida kaunist jume aastaringselt sündisid säraseerum ning isepruunistav vaht. mySKIN tooted on julmusevabad, hoolikalt valitud naturaalsete koostisosadega. mySKIN sortimenti on oodata ka uusi tooteid, tasub pilk peal hoida! 

Eriväljapanek on tutvustamiseks ja ostmiseks Tallinn Design House’i esinduspoes Rotermanni 14 ja veebipoes https://www.tallinndesignhouse.com/  kuni 30. juunini 2023.