Tule ehita homset loov ettevõte!

17. jaan 2023

Sul on vaja tõuget, et oma äriideega aktiivselt tegeleda, või mõtled, kuidas oma ettevõttega edasi liikuda? Soovid nõuandeid ettevõtte kasvamisel ja õppida teiste kogemusest? Tahad luua võrgustiku inspireerivate inimeste ja ettevõtetega? Osaleda koolitustel ja sündmustel?

Loomeinkubaatori inkubatsiooniprogramm aitab ja võimendab alustavaid ning kasvavaid väikeettevõtteid. Programmiga liitudes saab ettevõtja personaalse konsultandi, kes annab tagasisidet, aitab kaasa mõelda ja fookust seada. Loomeinkubaatori võrgustikus on enam kui 40 oma ala ekspertidest ärimentorit, kes jagavad soovitusi, teadmisi ja praktilist kogemust. Loomeinkubaatori mentorid on näiteks Andrus Kiisküla, Kriss Soonik-Käärman, Priit Kallas, Lev Dolgatsjov, Markus Vihma, Tõnu Väät jpt. Vaata kõiki mentoreid SIIN.

Loomeinkubaatori programmis osalev ja logopeedilisi õppemänge laste kõne arengu toetamiseks tootev Kõnekindlus peab programmi puhul oluliseks just ligipääsu koolitustele ja mentoritele. „Regulaarne konsultatsioon aitab fookust seada ning vaadata, kus ja millega abi vaja on. Samuti suunab konsultant õige mentori juurde, kelle praktilised teadmised võiksid kasulikud olla.“ Teine programmis osalev ettevõte Korrastuskunst, kes on esimene KonMari konsultant Eestis, kaalus programmiga liitumist pikalt. „Ma tükk aega mõtlesin, aga tänasel päeval ma olen liitumise üle nii õnnelik, sest üksi tegutsedes tundsin ma tõesti sellisest tugivõrgustikust puudust.“

Aastas toimub Loomeinkubaatoris enam kui 50 sündmust ja ühiskülastust messidele ja kontaktüritustele. Loomeinkubaatori programmi ettevõte Myceen, kes arendab jätkusuutlikke tooteid seenematerjalist, osales Loomeinkubaatori toel Berliini disaininädalal, kus nende tooted olid Alhambra showroom’is. „Füüsiliste toodete ja eriti uudsete materjalide puhul on väga oluline neid inimestele vahetult tutvustada. Iga selline reis annab võimaluse oma kliente paremini tundma õppida ja muidugi ka uutel turgudel kontakte luua. Meie jaoks tekkis konkreetsest käigust paar edukat koostööd, mida muidu juhtunud ei oleks.“

Praeguste programmis osalevate ettevõtete hulka kuuluvad veel kinnisvara projektijuhtimisettevõte What If, kudumibränd Nirgiwabrik, tapeetide valimise ja ostmise teenus Baubauwall, talisuplusjopesid ja vabaajarõivaid disainiv Paul Berg jpt. Lisaks on fookuses juba ringmajandavad ettevõtted ja suunatakse neid, kes soovivad olla jätkusuutlikumad. Ringmajandavatest ettevõtetest osaleb programmis RAIKU, kes töötab välja keskkonnasõbralikku pakkematerjali puidutööstuse jääkidest, keskkonnasõbralikke reklaamkingitusi pakkuv Ecodisain ja ringsete toidunõude teenust pakkuv RingKarp. Tutvu kõikide osalevate ettevõtetega SIIN.

Loomeinkubaator on tegutsemise jooksul toetanud enam kui 1000 ettevõtet. Tuntumate vilistlaste hulgas on näiteks KIRA, Craftory, Lilli Jahilo, Kadi Kruus, Lingvist, Ellen Richard, Berrichi, ShopRoller jpt. Edulugude hulgas on tootvad disainerid, platvormide loojaid, teenuspakkujaid, start-up’id, väikeettevõtted.

Just praegu on õige hetk liituda Loomeinkubaatoriga ja viia oma ettevõte järgmisele tasemele!

Liitu Loomeinkubaatoriga 13. veebruarini!

Lisainfo programmi kohta SIIN.