Augustis toimus traditsiooniline Loomeinkubaatori Suveakadeemia

29. aug 2022

17.-18. august toimus maalilises Mäeotsa Puhketalus traditsiooniline Suveakadeemia, kus said kokku inkubaatorid, teaduspargid ja ettevõtjad üle Eesti. Päeva sisustasid sisukad arutelud ja ettekanded ja õhtut täitis jällenägemise rõõm. 

Kahepäevase Suveakadeemia programmi panid seekord kokku Tallinna Loomeinkubaator, Teadus- ja ärilinnak Tehnopol, Tartu Loomemajanduskeskus, Tartu Biotehnoloogiapark, Narva Creative HUB, Tartu Teaduspark ja Pärnumaa Ettevõtlusinkubaator. Programmi laiem teema oli seekord “koosloome.” Esimese päeva programmi avas Sander Saar, kes jagas Web3 tagamaid. Seejärel sai Märt Lume juhtimisel sisenetud süvatehnoloogia ja liitreaalsuse maailma. Toidujagamise ja täpsemalt FudLoopi tegemistega viis kurssi Tarmo Seliste.  Aktiivse koosloome tegevused olid jagatud kaheks – üks grupp proovis kätt maitsvate ja kohaliku toorainega toitude valmistamisel. Teine grupp veetis lõbusalt aega fotojahil ja läbis mitmeid olulisi kohalikke vaatamisväärsusi.

Teise päeva programmi juhatas sisse Alexander Bitskov, kes jagas oma kogemust liitreaalsuse projektiga. Päeva lõpetas Mari Peetsalu eestvedamisel Loomelabor, kus osalised said oma mängulise loovuse proovile panna. Seejärel oli juba aeg vahetada kokkuvõtvad muljed ning asuda koduteele.

Aitäh kõigile osalistele ja kohtumiseni juba järgmises Suveakadeemias.