Loomeinkubaatori inkubandi Cuut disainmajake lemmikloomadele

30. juuni 2022

Sel kevadel lansseeriti uus lemmikloomabränd nimega Cuut. Loomeinkubaatori inkubatsiooniprogrammis osalev Cuut valmistab käsitööna kasevineerist ajatu ning esteetilise disainiga väikekoeramajakesi, mis on loodussõbralikud ning sobivad igasse modernsesse koju, meenutades rohkem disainelementi kui koerakuuti.

Cuut pakub turvalist peidukohta igale väiksele koerale (või ka kassile), keda hirmutavad lärmakad helid või suured ruumid. Cuut on disainitud madala sissekäiguga ning lemmik peab sinna nagu urgu pugema mis on loomadele loomulähedane ja turvatunnet pakkuv tegevus. Lisaks, on see ka just piisavalt pime, et sinu neljajalgsel sõbral oleks seal hea olla. 

Cuut disaini autor on Ronald Truvee kellel 20 aastat kogemust disainerina. “Toote mõte sündis isiklikust vajadusest. Väikekoerte ärevusäirest räägitakse vähe ning mõistes, et oma koera abistamiseks on meil vaja puuri, siis asusime sobilikku otsima. Karm tõsiasi oli, et sellist puuri, mis sobiks meie koduse interjööriga ja täidaks kõiki vajadusi ei olnud võtta.” ütles Ronald. 

Niisiis, pärast uurimustööd, milline on hea ja praktiline koerapuur, loodigi bränd Cuut oma esimese väikekoeramajakesega – piisavalt hämar ja urgu meenutav majake koerale ja esteetilise disainiga interjööri element omaniku koju. Kõik Cuut majakesed valmivad käsitööna Eestis ning kasutatud on ainult kõrgeima kvaliteediga materjale. Ettevõte väärtustab jätkusuutliku eluviisi luues tooteid mis on loodud kestma.

Kaasasutaja Kristiina Truvee rõhutab veel, et igas majapidamises kus on väikekoer, peab tegelikult olema koerakesel oma majake kuhu peitu pugeda. “Põhjuseid on mitmeid, kuid peamiselt seetõttu, et koeral oleks oma ruum mida valvata ja seeläbi juba stressivabam elu. Lisaks, kui kodus on külalised, lärmakad lapsed või aastavahetusel ilutulestik, siis väiksel lemmikul on oma koht kuhu varjuda väsimuse ja hirmu korral.” 

Tootega saab lähemalt tutvuda ja seda ka soetada veebilehelt cuuthouse.com. Loomasõbrad saavad aga tegemisi jälgida ka Instagramis instagram.com/cuuthouse ja Facebookis facebook.com/cuuthouses.