MELT innovatsioonifoorum 2022 toimub 12. aprillil

28. märts 2022

12. aprillil toimub Tallinna Kultuurikatlas igakevadine tulevikku vaatav innovatsioonifoorum, kus tänavu keskendutakse ettevõtete arengut toetava koostöö ja koosloome erinevatele tahkudele. 

Tallinna Loomeinkubaator uurib lähemalt koostoimimise mudeleid loomesektoris – kellega peab täna disainer suhteid looma, et olla homme edukas?  Oma lugusid räägivad ettevõtted, kelle edu on alguse saanud just ühistegevusest ja koosloomest. Lisaks peatutakse ringsel teenusel, mis võimaldab ettevõtetel ja eraisikutel vähendada oma ökoloogilist jalajälge, tehes võimalikuks ettevõtete omavahelise koostöö, materjalide taaskasutuse, toodete rentimise ja parandamise.  

Tallinna ettevõtluskeskus toob fookusesse ettevõtetevahelised ja organisatsioonisisesed suhted. Uuritakse lähemalt, kas koostöö mitme osapoole vahel on väärtust loov või võib olla ka arengut pärssiv? Millal ja mil moel peaks saabuma hetk äratundmiseni, et üheskoos on võimalik jõuda uuele arengutasemele? 

Tehnopol toob lavale riigi ja ettevõtete vahelised koostöösuunad ja vaatleb lähemalt, mil moel riik ettevõtete konkurentsivõime tõstmisesse panustab. Suuname pilgu ka väljapoole riigipiire, et vaadelda, kuidas riskantseid turge riskantsetes oludes ebapiisava käibe juures taaskäivitada..

Lisaks sisukale programmile avatakse Kultuurikatlas spetsiaalne showcase-ala, mis toob osalejateni Eesti ettevõtlusmaastiku põnevad innovatsioonitooted ja tootearendusprojektid. Kogu päeva lõpetab meeleolukas koosviibimine, mis loob hea võimaluse networkinguks nii ettevõtetega kui ka esinejatega ja vahetada päeva jooksul kogetud muljeid. 

MELT innovatsioonifoorumi programmi on kokku pannud  Tallinna ettevõtluskeskus, Tallinna Loomeinkubaator ning teadus- ja ärilinnak Tehnopol. 

Tutvu programmiga ja osta pilet www.melt.ee