Tallinn Design House esitleb uusi tegijaid moemaastikul

3. märts 2022

Tallinn Design House esitleb märtsis eriväljapanekut Tallinna Loomeinkubaatori inkubatsiooniprogrammis osalevatest brändidest: Fibami, LÕÕM, Metsik, No(N)s, oMoM, Paul Berg. Kuue brändi eriväljapaneku pidulik avamine toimub 10. märtsil.

Eriväljapanekul on esindatud spordi- ja vabaajarõivaste ning jalanõude brändid. Brände ühendab kvaliteetne ja julge kodumaine disain.

Fibami eestimaised spordi- ja vabaajariided on valmistatud nahasõbralikest materjalidest, loodud alati mitmele erinevale pikkusele ning disainimisel jälgitakse ka sobivust erinevatele kehatüüpidele.

Lõõm ehted on kerged, mõjudes õhuliste ja graafilistena ning aitavad tõsta esile kandja väljapeetud lihtsat stiili nii igapäevaselt kui pidulikumal õhtul.

Metsik valmistab käsitööna erinevatest materjalidest ponchosid, mis sobivad mitmekülgse elustiiliga inimestele ja on kasutatavad nii sise- kui välitingimustes.

No(N)s on kvaliteetsete, kohalike, käsitsi ja hoolega valmistud jätkusuutlike, parandatavate ja üle 90% biolagunevate jalatsite kaubamärk. 

oMoM särgid ja pusad on ideaalne kombinatsioon pehmest sametist ja orgaanilisest puuvillast. Lihtsasti kombineeritav ja mugav minimalistlik elegantsus, mis tõstab sind kõrgele ja aitab mõtetel lennata!

PaulBerg ilmastikukindlad jakid ja aksessuaarid on loodud põhjamaisesse kliimasse. Need annavad võimaluse tulla välja mugavustsoonist ja julgelt ning vahetult kogeda kõiki looduse võlusid.

Tule osale väljapaneku avaüritusel, 10. märtsil kell 17 ja saa osa põnevast õhtust, kus disainerid toovad teieni brändi loomise lood ning räägivad oma tegemistest lähemalt!

Eriväljapanek on tutvustamiseks ja ostmiseks Tallinn Design House-is kuni 30. juunini 2022.