Tallinna Panoraam: Keskkonnasäästlikud ettevõtted Loomeinkubaatoris

22. veebr 2022

Koroonaajal on märkimisväärselt suurenenud alustavate ettevõtjate arv. Tallinna Loomeinkubaatoris tegutsevate algajate ettevõtjate seas on üha populaarsemad keskkonnasäästlikud äriideed. Tallinna Panoraam tutvus kolme keskkonnasäästliku inkubandiga: RingKarp, ŠMÖKO ja Ecodisain.

ŠMÖKO toodab biolaguneva ja korduvkasutatavat mesilasvahariie toidu pakendamiseks ja säilitamiseks. Mesilasvahariide kasutamine aitab vähendada ühekordsete plastkarpide, kilekottide ja fooliumi kasutamist toiduainete pakendamisel.

Ecodisain on Eesti esimese reklaamkingituste agentuuriga, mille teenuste- ja tootevalik põhineb keskkonna hoidmisel ja säästmisel. Ecodisaini missioon on muuta ärikingituste, reklaamkingituste ja turundusmaterjalide valik keskkonna- ja tarbijasõbralikuks, kaotamata sealjuures toodete funktsionaalsust, efektiivsust ning head disaini.

RingKarp on ringmajandusest lähtuv lahendus toidu kaasaostmiseks. Teenus on kliendile mugav ja tasuta. Toidumüüja võidab RingKarbiga liitudes rahaliselt ja eristub konkurentidest keskkonnasõbraliku ettevõttena. 

Loomeinkubaatori juhataja Anu Lõhmus: “Loomeinkubaatoris saavad ettevõtted äri arendada mentorprogrammi, koolituste ja seminaride toel. Kogukonnas, kus on palju teisi sarnaseid ettevõtjaid. Ettevõte saab inkubaatoris kiiremini tuule tiibadesse, kui üksinda tegutsedes.”

 

Liitu Loomeinkubaatoriga SIIN.

Jälgi meid ka sotsiaalmeedias:

Facebookis: @inkubaator

Instagram: @tallinncreativeincubator

LinkedIn: @tallinnaloomeinkubaator