Loomeinkubaator kuulutas välja loome- ja ringmajanduskeskuse projekteerimishanke

18. jaan 2022

SA Tallinna Ettevõtlusinkubaatorid kuulutas 18. jaanuaril välja hanke, millega soovitakse leida Tallinnas Poldri 3 rajatava Loome- ja ringmajanduskeskuse projekteerijat.

Miljööväärtuslikus piirkonnas heas seisukorras olev paekivihoone, mis esialgse detailplaneeringu järgselt oli kavas lammutada, säilitatakse ja ehitatakse kahekorruseliseks ning ümbritsev ala kujundatakse osaks linna rohekoridoris. Hoone esimesel korrusel leiavad koha näituse- ja ühiskasutusruumid ning ülemisel korrusel töö-, rendi- ja nõupidamisruumid.

2023. aastal valmiv keskus on ringmajanduse valdkonna kompetentsi platvorm, millel on hariv, innustav, võimendav ja toetav roll ringmajandusele üleminekul. Loomeinkubaator jätkab uues hoones ettevõtlusinkubatsiooni ja loomemajanduse arenduskeskuse teenuste osutamist. Keskus loob enda ümber tugeva kogukonna eraisikutest, ettevõtetest jaorganisatsioonidest, kes oma tegevusega loovad säästlikult majandavat ja inimsõbralikku linna.

Riigihange hõlmab Tallinnas, Poldri 3 asuva laohoone projekti koostamist eskiis-, eel- ja tööprojekti mahus ehitusloa taotlemist, nõustamist ehitus- ja sisustushangete läbiviimisel ning projekteerija autorijärelevalve teostamist rekonstrueerimistööde käigus.

Pakkumuse esitamise tähtaeg on ⁠01.03.2022 kell 12.00. Enne pakkumuse esitamist tuleb objektiga kohapeal tutvuda kokkuleppel Hankijaga.

SA Tallinna Ettevõtlusinkubaatorid, mis ühendab Tallinna Loomeinkubaatorit ja Tallinn Design House’i, tegutseb aastast 2006. Varasemale inkubatsiooni ja loomemajanduse arenduskeskuse tegevustele lisandus 2020. aastal ringmajanduse fookus.

Hankega saab tutvuda SIIN.