Loomeinkubaatoril on 4 uut ambitsioonikast ettevõtjast vilistlast

19. nov 2021

Loomeinkubaatori vilistlastega nagu näiteks Lilli Jahilo, Ellen Richard, Liina Stein, Norhale on liitunud 4 uut edukat ettevõtjat. 24- kuulise inkubatsiooniprogrammi on edukalt läbinud Hurm, Naabrid, KoduLine ja Pilveke.

Hurm on parfüümibränd, mis on loodud inspireerituna loodusest ja selle aroomidest. Loodus inspireeris looma parfüüme, mis oleksid puhtad, kvaliteetsed ja unikaalsed. Lõhn on iga inimese naha peal ainulaadne tulenevalt asjaolust, et lõhnataju on kõigil individuaalne ning looduslikud lõhnad reageerivad erinevalt kandja naha peal. Hurm annab võimaluse endaga kaasas kanda loodust, olles kus iganes. Parfüümid on inspireeritud looduslikust nähtusest või kohast ja selle järgi on tulnud ka nimetused.

 

Naabrid töötab koduhooldusteenuse tasuta organiseerimise pakkumisega läbi interneti keskkonna naabrid.ee. Eesmärk on hoolt vajavate inimeste abistamine ning aitamine igapäeva toimingutega hakkama saamisel. Tegemist on sotsiaalse taustaga projektiga, mille abil on võimalus läbi andmebaasi kokku viia samas piirkonnas, naabruses või kogukonnas elavad inimesed, kelleks ühelt poolt on abi vajajad ning teiselt poolt abi pakkujad – teenuse osutajad, näiteks hooldustöötajad.

 

KoduLine on platvorm, mis aitab inimestel kodu leida ning kinnisvara müügiks või välja üürimiseks parim maakler värvata. Saad võrrelda 48 tunni jooksul erinevatest büroodest kandideerinud maaklerite koostöötingimusi. Sina otsustad privaatselt ja endale sobival ajal. KoduLine maakleri keskkonda pääseb ainult kutsetega. Saad kindel olla, et läbi KoduLine keskkonna värvatud maakler on kogenud, professionaalne, koolitatud ja oma kohaliku piirkonna tipptegija.

 

Pilveke tegutseb Eesti südames ning disainib ja valmistab kauneid ja praktilisi lasterõivaid, et iga laps saaks tunda end erilisena. Pilvekese lasterõivad on väga eristuvad, kuna tegemist on nende oma loodud mustrite ja värvikombinatsioonidega. Samuti eristub Pilveke oma väga põhjalikult läbimõeldud rõivaid täiustavate lisadetailide poolest. Näiteks salli pole vaja kanda, sest ainulaadne kõrge krae hoiab ise kenasti kaela ümber. Ühes kombes on ühendatud nii talve, kevade, kui ka sügise ja kehva suve ülerõivas. Selline funktsionaalsus on kasulikum nii lapsevanema rahakotile kui ka keskkonnale.