Loomeinkubaator alustab linnadeülest koostööd Pärnumaa Ettevõtlusinkubaatoriga

9. nov 2021

Loomeinkubaatoril on hea meel, et meie partnerite hulka on lisandunud Pärnumaa Ettevõtlusinkubaator. Pärnumaa Ettevõtlusinkubaator aitab Pärnumaa ettevõtetel hoogsamalt kasvada läbi individuaalse arenguprogrammi.

Pärnumaa Ettevõtlusinkubaator tegutseb päris oma ruumides alates 2020. aasta maist. Samal ajal lõpetas esimese virtuaalse hooaja 5 ettevõtet ja juba sügisel alustas Pärnumaa inkubaatoris 7 uut ettevõtet. Pärnumaa inkubaator teeb koostööd ka Teaduspark Tehnopoliga, mille raames saavad tiimid mentortuge ja nõustamist ning osalevad ka koolitusprogrammis toote-teenusearendusest investeeringu kaasamiseni kirjeldab Ettevõtlusinkubaatori projektijuht Kaydi Tomson. „Koostöös Tallinna Loomeinkubaatoriga loodame veelgi laiendada ekspertvõrgustikku ning lisaks avaneb tiimidel võimalus kogemusi vahetada erineva valdkonna ettevõtjatega, kes on sarnases arengufaasis.“

„Pärnumaa Ettevõtlusinkubaatoriga oli Loomeinkubaatoril juba varasemalt koostöö ja meil on hea meel see partnerlus uuesti käima lükata. Inkubaatorite- ja ka linnadevaheline infovahetus on kõige kasulikum just meie ettevõtjatele, kellel on seeläbi laiem ligipääs seminaridele ja mentorvõrgustikule ning, kes saavad seega täisväärtuslikku inkubatsiooniteenust,“ lisab Tallinna Loomeinkubaatori juhataja Anu Lõhmus.

Täpsemalt saab Pärnu Ettevõtlusinkubaatori tegemiste kohta lugeda SIIN.