Inkubant Pilveke võitis Taanis Pitching võistluse

16. sept 2021
Loomeinkubaatori inkubandid MyCeen, No(N)s, IKIGI, RuudiCakes ja Pilveke osalesid 13-14. septembrini Taanis Hacking + Pitching for A Better Baltic Sea üritusel.
 
Taani Kultuuri Instituudi korraldatud ürituse esimesel päeval külastasid ettevõtted Kopenhaagenis ringmajandus ja loomeettevõtteid. Lisaks toimus rahvusvahelistumise üritus, kus osalejad said networkida EUNIC liikmete ja CCI organisatsioonidega. Osalejad kogusid inspiratsiooni, motivatsiooni ja teadmisi, et toetada rahvusvahelistumist kultuuri ja loomevaldkonnas.
 
Teisel päeval osalesid inkubandid häkkimise töötoas, et mõelda välja, kuidas muuta enda ettevõte veelgi jätkusuutlikumaks. Seejärel esitleti enda ettevõtet rahvusvahelisele žüriile. Pitching võistluse võitis Loomeinkubaatori inkubant Pilveke. 
 
Haking + Pitching for A Better Baltic Sea toimus rahvusvahelise projekti Creative Ports raames. Creative Ports’i projekti eesmärk on toetada Läänemere piirkonna loome- ja kultuurivaldkonna jätkusuutlikku kasvu ja tööhõivet ning edendada valdkonnaga seotud ettevõtete ja tugiorganisatsioonide rahvusvahelistumist. Projekti raames tuuakse kokku erinevad sihtgrupid ning toetatakse loome-ja kultuurisektori rahvusvahelistumist kompetentside ühendamise teel.