Loomeinkubaator osales 25.-27. august sTARTUp Dayl 2021

30. aug 2021

25.-27. august toimus Tartus, Eesti Rahva Muuseumis Baltikumi suurim ärifestival sTARTUp Day 2021, mis ühendab startupi mõtteviisiga inimesed, et jagada omavahel ideid ettevõtlusest, vahetada kontakte ja tähistada edulugusid.

Ärifestivalil osales kokku 3000 ärihuvilist, kellest ligi pooltuhat läbi veebisilla. Kohal oli 330 startup’i, 160 investorit ja 160 esinejat enam kui kümnest riigist. Festivali demoalal osalesid 50 ettevõtet. Matchmaking’u ehk tutvuste loomise alal toimus 1215 kohtumist.

Loomeinkubaator oli sTARTUp Dayl esindatud ka demoalal, kus olid kohal viis inkubanti:

  • RAIKU – jätkusuutlik ja innovaatiline pakkematerjal
  • MYCEEN – uudne seenematerjal
  • RuudiCakes – lemmiklooma maiustused
  • KoduLine – kinnisvara platvorm
  • Naabrid.ee – teenuste platvorm abi vajavatele ja pakkuvatele inimestele
 
Demoala oli suurepärane võimalus ettevõtetele uute potentsiaalsete klientide ja koostööpartnerite leidmiseks. Lisaks erinevatele seminaridele, diskussioonidele ning inspireerivatele kõnedele, toimusid sTARTUp Dayl ka pitchimise võistlused. Pitchimise käigus oli ettevõtetel võimalik tutvustada oma ettevõtet investoritele, partneritele ja klientidele
 
ESTBANi korraldatud pitching võistluse Top 40 hulka pääses ka meie inkubant RAIKU, kelle esindaja Karl Pärtel pitchis ettevõtet ekspertidest žüriile.
 
Pitching võistluse korraldas ka Tartu Loomemajanduskeskus, kus žüriis osales ka Tallinna Loomeinkubaatori konsultant Kadri Ann Rebane. Pitching võistlusest võtsid osa ka inkubandid RAIKU ning MyCeen.
   

 

Kuues ärifestival sTARTUp Day toimub 26.–28. jaanuaril 2022 Tartu ülikooli spordihoones.