Tegutse kohe! Liitu Loomeinkubaatoriga 1. oktoobrini

23. aug 2021

Tallinna Loomeinkubaatori individuaalne arenguprogramm on avatud uutele liitujatele. Inkubaatori kuni 24-kuulise programmi jooksul valmistame ettevõtte toote, ärimudeli ja meeskonna ette kasvuks ning jätkusuutlikuks arenguks. Äri kasvamisse panustavad inkubaatori erialaste teadmiste ja ettevõtluse kogemustega konsultandid ja üle 50 oma ala tippekspertidest ärimentori.

Loomeinkubaatori inkubant, brändi tala looja ja disainer Elen Sarapik sõnab, et Loomeinkubaatoriga liitumise ideele tuli ta tänu ühele näiliselt juhuslikult Instagrami postkasti laekunud kirjale, kus teda kutsuti kandideerima. “Nii kui seda kutset nägin, see kõnetas mind. Ma hakkasin kohe täpsemalt uurima mida Loomeinkubaator mulle kui alustavale brändile pakkuda saab. Pikka kaalumist polnud. Kandideerisin ja seejärel läbisin kõik vajalikud komisjoni voorud ning lõpuks kaitsesin oma kokkupandud esitlust kiiremini kui isegi aru sain. Nüüd inkubandina on ootused suured ja soov tegutseda veelgi suurem.”

Lisaks individuaalsetele konsultatsioonidele ja mentorlusele toimub inkubaatoris aastas vähemalt 50 erinevat ettevõtlusalast koolitust, seminari ja workshopi. Loomeinkubaatoril on lai rahvusvaheliste partnerite võrgustik, kellega koostöös suunatakse ettevõtted välisturgudele ning ambitsioonikamad saavad kasutada eksporditoetust.

Inkubatsioon on suunatud ettevõtetele, kel on olemas äriidee ning alustamiseks vajalikud esmased ressursid ja meeskond. Loomeinkubaator ootab programmiga liituma ettevõtjaid, kes tahavad luua midagi uut ja unikaalset ning kellel on ambitsioon kasvada Eestist väljapoole. Eriti ootame ettevõtteid, kes juba kaasavad või soovivad järgida enda ettevõttes ringmajanduse põhimõtteid.

 

Täida liitumisavaldus kuni 1. oktoobrini 2021 SIIN.