Digris: Eesmärk on toodetega lapsi rõõmustada

28. juuli 2021

Loomeinkubaatori inkubant Digris on kodumaine bränd, kes toodab lastekiike. Brändi sünniloost ja tulevikuplaanidest rääkisid lähemalt Digrise asutajad Jaane ja Karin Piiri.

Millega Digris tegeleb?

Digris on bränd, mis tegeleb lastele kiikede tootmisega. Meie eesmärk on oma toodetega lapsi rõõmustada ning lihtsustada lapsevanemate elu.

Paljudel emadel on tulnud ette olukordi, kui laps on pahas tujus ja ükski tegevus talle peale emme süles olemise ei sobi. Käed ja selg jäävad alatihti lapse pidevast süles kandmisest ja sundasendis olemisest valusaks ja see on kehale kurnav.  Kiik on sellises olukorras hea „lapsehoidja“, mis toob alati naeru näole ja ajab paha tuju minema. Oleme ka ise sellises olukorras olnud ja kiige kasutamisest abi leidnud. Kellele lastest siis kiikuda ei meeldiks?!

Kust selline idee alguse sai?

Idee sai alguse pea neli aastat tagasi, kui internetis sarnaseid tooteid nägime. Sattusime neist vaimustusse ja tahtsime neid ka oma lastele saada. Sealt see lumepall veerema hakkas, kui sõbrad ja tuttavad kiige sooviga meie poole pöördusid.

Kes on teie meeskonnas?

Digris on pereettevõte ja meeskonnas on kaks õde. Oleme omavahel tööülesanded sujuvalt ära jaotanud.

Digris_Loomeinkubaator_Jaane Karin Piiri

Kuidas teistest eristute?

Digrise tootevalikust leiab kiikesid alates beebieast nii tuppa kui õue. Kiiged on unikaalsed ja stiilsed, mille seas on nii ühevärvilisi kui armsate mustritega kiikesid. Oleme kiiged disaininud eemärgipäraselt ristkülikukujulise ja kuue pulgaga, mis teebki meie kiiged unikaalseks kogu maailmas.

Ristküliku kuju annab lapsele kiiges  istudes rohkem ruumi ja seetõttu on ka kiige kasutusiga pikem. Kiige kasutamisega saab alustada juba beebieast, kui laps oskab iseseisvalt istuda ja saab kasutada seni kuni kiige sisse istuma mahub. Kiige kandevõime on kuni 50kg. Kiikede kandevõimet ja ohutust on ka ametlikult testitud. Kuus pulka on kiigele pandud eesmärgipäraselt, et külgedel oleva ülemise lisapulga külge saaks krõpsude abil kinnitada kiige sees oleva beebisisu. Sellise lahenduse puhul ei liigu beebisisu kiikudes ära ja ei vaju beebile külgedelt peale.

Kiikede tootmisel lähtume lapse ohutusest ja keskkonna säästlikkusest, kasutades naturaalseid ja allergiavabasid materjale. Lisaks unikaalsele disainile on Digrise kiiged turvalised ja ergonoomilised ning omavad CE-vastavusmärgist.

Milliseid materjale kasutate?

Kiikede valmistamisel kasutame naturaalseid ja allergiavabasid materjale, mis on toodetud jätkusuutlikult meie naaberriikides. Kiige kangast osa, padi ja selle sisu ning kogu beebisisu omavad Oeko-Tex sertifikaati. Pulgad on toodetud tugevast naturaalsest kasepuidust, et vältida vaigu ja pindude teket ning nende sattumist lapse kätesse. Pulkade viimistlemiseks kasutame lapsele ja loodusele ohutut naturaalset õlivaha.

Kas on plaanis ka tootearendusi?

Jah, uusi tooteid on tulemas. Hetkel testime uute toodete lõikeid ja materjali sobivust. Mõtetes on veel palju erinevaid tooteid nii beebidele kui ka suurematele lastele.

Millised on olnud suurimad väljakutsed ja õppetunnid, õnnestumised?

Õnnestumiseks saabki pidada kogu Digrise brändi ja selle kollektsiooni. Tooted on unikaalsed ja kvaliteetsed, mis on klientide poolt hästi vastu võetud ning saanud palju positiivset vastukaja.

Millised on eesmärgid tulevikuks?

Meie eesmärk on olla keskkonnasõbralik bränd, mille tooted on suunatud teadlikule vanemale. Bränd, mis toodab oma tooteid jätkusuutlikult kahjustamata keskkonda meie ümber. Plaanis on suurendada tootevalikut igas vanuses lapsele. Kindlasti plaanime laiendada sihtturgu nii Eestis kui välismaal. Soovime, et meieni jõuavad kliendid, kes hindavad, vajavad ja väärtustavad Digrise tooteid.

Kuidas on Loomeinkubaatori arenguprogramm siiamaani kasulik olnud?

Oleme inkubandid vaid paar kuud olnud, kuid juba oleme saanud sealt palju inspiratsiooni, nõu ja toetust. Sündinud on palju uusi ja huvitavaid ideid, mida ellu viia. Loomeinkubaatoriga liitumine on kindlasti üks parimaid otsuseid olnud, mida ettevõtte arenguks teinud oleme.

Kus on võimalik teie toodetega tutvuda? Kas olete suvel ka kuskil müümas?

Digrise toodetega saab tutvuda meie e-poes. Terve suve vältel väisame erinevaid laatasid üle Eesti, kus oma toodetega väljas oleme, et kliendid saaksid neid päriselt oma silmaga näha ja käega katsuda.

Läbi ekraani ei ole võimalik edasi anda toote materjali kvaliteeti ja pehmust, mugavust ja tegelikke värve. Lisaks saame vastata kliendi küsimustele, mida tuleb laadal olles väga tihti ette. Infot, kus laadal järgmisena oma toodetega väljas oleme, saab teada Digrise facebooki lehelt.

Tutvu Digrise toodetega nende kodulehel SIIN.