Abimeetmed ettevõtluse toetuseks

21. apr 2021

Ka sel keerulisel kevadel on riik ettevõtjale väikse abikäe ulatanud.

Eesti Töötukassa kaudu saab taotleda hüvitist märtsi ja aprilli palkadeks töötajatele, kelle tööandja tegevus on COVID-19 haiguse tõkestamiseks kehtestatud piirangute tõttu märkimisväärselt häiritud. Töötukassa poolt makstava töötasu hüvitise tingimuste ja taotlemise kohta saad lähemalt lugeda SIIN.

18. aprillist jõustus loovisikute ja loomeliitude seaduse muudatus, mis toob lisaraha loometoetuste maksmiseks ning millega leevendatakse kuni 2021. aasta lõpuni loometoetuse taotlemise tingimusi. Selle kohta leiad rohkem infot SIIN.

COVID-19 tingitud majandusetegevuse tõrgete ja nende mõjude leevendamiseks pakub riiklik finantseerimisasutus KredEx erinevaid kriisimeetmeid, mis on suunatud jätkusuutlike Eesti ettevõtete abistamisele. Meetmete kohta saad täpsemalt lugeda SIIN.

Tallinna Loomeinkubaator toetab ettevõtteid jätkuvalt muutunud oludes: konsultatsioonid, koolitused ja mentorkohtumised toimuvad virtuaalkeskkonnas. Konsultandid on kättesaadavad telefonitsi, e-maili teel ja erinevates online-formaatides. Hoia silma peal meie tegemistel Loomeinkubaatori Facebookis ja jälgi sündmuste kalendrit SIIN.