Loomeinkubaatori eelinkubatsioon finišeerus pitching paneeliga

19. apr 2021

16. aprillil toimus Loomeinkubaatori „Tee oma ideest äri!“ eelinkubatsiooniprogrammi kokkuvõttev pitching paneel. Pitching paneelis said soovijad Kadri Ugandi juhendamisel esitleda enda äriideed teistele osalejatele ja saada edasiviivat tagasisidet.

11. märtsist 16. aprillini toimus eelinkubatsioon „Tee oma ideest äri!“ mille raames toimus 4 põnevat ja praktilist seminari äridemudelist, väärtuspakkumisest, omahinna kujundamisest ja turundusstrateegia loomisest. Eelinkubatsiooniprogrammi eesmärk on innustada ja võimendada alustavaid ettevõtteid, jagades ettevalmistavaid teadmisi äri edukaks alustamiseks. Lisaks koolitustele said kõik osalejad vähemalt kaks personaalset konsultatsiooni Loomeinkubaatori konsultantidega.

Eelinkubatsiooni lõpetas pitching paneel, mida juhendas ärikonsultatsiooni ja investeerimise  valdkondades tegev Loomeinkubaatori mentor Kadri Ugand. Pitching paneeli eesmärk oli pakkuda osalejatele võimalus harjutada enda äriidee esitlemist vastavalt nende sihtrühmale – näiteks investorid, edasimüüjad, kliendid, partnerid. Pitchingu oskus on oluline, kuna esimest muljet on võimalik jätta ainult üks kord.

Eelinkubatsioonis osales nii alustavaid ettevõtjaid, kellel oli olemas uuenduslik äriidee ja ka juba esimesi katsetusi ettevõtlusmaastikul teinud ettevõtjad. Lisaks osales ka tegutsevaid ettevõtjaid, kes soovisid enda tegevusele hoogu juurde anda.