Tallinn Design House esitleb: kevad 2021

8. apr 2021

Tallinn Design House tervitab kevadsuvist hooaega trendika ja ajale vastupidava Eesti disainiga.

Aina enam mõtlevad inimesed, kuidas ostelda praktiliselt, et rõivad kappi seisma ei jääks, oleksid omavahel kergesti sobitatavad ning näeksid ühtlasi välja ka moodsad. Tallinn Design House pakutava valiku märksõnadeks on isikupära, muretus, positiivsus ning aksessuaarid ja detailid, mis lisavad meeleolule värskust.

Kevade saabudes on hea aeg lasta fantaasial lennata ning vaadata julgete värvikombode ja lustakate printmustrite poole. Mängulisus ja kerge meel lendleb kaasa helgema tuleviku ja värske õhu nautimise hooajaga. Just üllatavad värvi sähvatused ja mustrid on need, millega positiivset meelsust tööpäevadel linnatänavatel näidata, aga ka mõnusalt nädalavahetust veeta.

Samas ka mustvalged komplektid pole igavad või ootuspärased, vaid üllatavad põnevate detailide ja nutikalt läbimõeldud lõigetega. Lisa juurde särtsakas minimalistliku disainiga aksessuaar ning võid olla kindel, et igav juba ei hakka.

Muutlik kevadilm ja jahe suveõhtu tähendab, et tuleb valmis olla nii vihma sabinaks, jahedaks tuuleiiliks kui lõõmavaks päikeseks. Vastupidavad kangad ning kihiti riietumine sobibka kõige nõudlikuma maitse eelistajale. Tallinn Design House’ist leiab põneva disainiga rõivaid, mida saab kohandada vastavalt olukorrale.

Kevadsuvise ajaga saabub ka peomeeleolu – on ju ees terrassipeod ning kooskäimised, kus taas vanu sõpru näha saab. Käsitöö ja kudumid pole vaid talve pärusmaa – talvise hooaja tähtedeks olnud säravad kangad võta kaasa ka kevadesse. Õlgadele lisa vaid kimono või ilmastikukindel tuulemantel ning ei jää ükski asi tegemata.

Vaata kogu moeseeriat SIIN.

Fotograaf: Stina Kase

Stilist: Svetlana Agureeva

Jumestaja: Viktoria Krasavina

Modellid: AL Model Management