Tallinna Loomeinkubaatoris algas eelinkubatsioon: Tee oma ideest äri

11. märts 2021

Tallinna Loomeinkubaatoris algas 11. märtsil eelinkubatsioon. Eelinkubatsiooni käigus aitame välja töötada ärimudeleid ja luua väärtuspakkumine nii sõnade kui visuaali kaudu. Samuti  kujundame toote/teenuse hinna, ja loome  turundusstrateegia ning valime sobivad turunduskanalid. Lisaks koolitustele saab ettevõte konsultatsioonil individuaalse toe ettevõttele vajalike tegevuste efektiivseks rakendamiseks.

Esimese eelinkubatsiooni seminari viis läbi Bart Jenezon, kes on tunnustatud ärimentor Amsterdamist ja 1nspiring Day looja. Eelinkubatsioonis osalejatel oli ainulaadne võimalus luua tegevuskava enda ärile, kasutades 1nspiring lõuendit. Lisaks said osalejad koheselt tagasiside juhendajalt ja teistel osalistelt.

Bart Jenezoni sõnul on just teiste tagasiside oluline enda ettevõtte edasi arendamisel: „Kui sa jagad enda mõtteid teistega, saad sa teistelt ka õppida. 1nspiring programm on just seetõttu unikaalne, kuna see on praktiline ja tehtav täiesti üksinda. Aga kui sul on abi vaja, siis on su ümber kogukond, kes sind toetab ja nõu annab.”

Eelinkubatsioonis on veel tulemas väärtuspakkumise, toote/teenuse omahinna arvutamise ja turunduse koolitused.