Loomeinkubaator kutsub liituma alustavaid ja kasvavaid ettevõtteid

10. veebr 2021

Tallinna Loomeinkubaatori individuaalne arenguprogramm on avatud uutele liitujatele. Inkubaatori kuni 24-kuulise programmi jooksul valmistame ettevõtte toote, ärimudeli ja meeskonna ette kasvuks ning jätkusuutlikuks arenguks. Äri kasvamisse panustavad inkubaatori erialaste teadmiste ja ettevõtluse kogemustega konsultandid ja üle 50 oma ala tippekspertidest ärimentori.

Loomeinkubaatori konsultandi Kairi Kõrve sõnul on praegu just õige hetk oma ettevõtet edasi arendada. „Sest kui midagi ei tee, siis midagi ei juhtu! Soovid head nõuannet, luua oma ettevõttele jätkusuutlik ärimudel, kujundada uusi strateegiaid? Inkubaator pakub ettevõtjatele just neid võimalusi. Lisaks pöörame seekord ka suuremat tähelepanu ringmajandavatele ettevõtetele, keda kutsume julgelt liituma.“

Inkubatsioon on suunatud ettevõtetele, kel on olemas äriidee ning alustamiseks vajalikud esmased ressursid ja meeskond. Loomeinkubaator ootab programmiga liituma ettevõtjaid, kes tahavad luua midagi uut ja unikaalset ning kellel on ambitsioon kasvada Eestist väljapoole.

Loomeinkubaatori inkubant Margus Liivamägi soovitab kõigil huvilistel võimalusest kinni haarata. „Minu soovitus alustavale ettevõtjale on see, et ärge kartke, kindlasti proovige ja haarake võimalustest! Loomeininkubaatori inimesed ja mitmekülgne infrastruktuur, see kõik toetab ääretult hästi ettevõtte arengut. Loomeinkubaatori meeskond on toetav ja abivalmis ning asjadest teadlik. Lisaks on kohapeal ka teised inkubandid, kes on avatud uutele mõtetele ja toetavad, põrgatades omavahel erinevaid ideid.“

Lisaks individuaalsetele konsultatsioonidele ja mentorlusele toimub inkubaatoris aastas vähemalt 50 erinevat ettevõtlusalast koolitust, seminari ja workshopi. Loomeinkubaatoril on lai rahvusvaheliste partnerite võrgustik, kellega koostöös suunatakse ettevõtted välisturgudele ning ambitsioonikamad saavad kasutada eksporditoetust.

 

Tule ja kasva koos meiega! Liitu 15. märtsini