Tallinna Loomeinkubaator alustab jaanuaris temaatiliste koolitussarjadega

8. jaan 2021

Tallinna Loomeinkubaatoris jätkuvad uuel aastal põnevad koolitused, mis on jagatud sarjadeks, et pakkuda ettevõtjatele võimalust teemade kaupa enda tegevust mõtestada ja võimendada.

Uue aasta esimene koolitus toimub 19. jaanuaril „Finantsid korda!“ sarja raames, mis annab osalejatele praktilise ja arusaadava ülevaate raamatupidamisest. Seminari viib läbi SA Tallinna Ettevõtlusinkubaatorid pearaamatupidaja Kersti Tänavsuu. Lisaks on sarjas tulemas seminarid, mis keskenduvad juriidilistele küsimustele ning teevad selgeks toote või teenuse omahinna arvutamise põhimõtted.

Ühe suure teemana on fookuses ringmajandus, mis on ettevõtete tegevuses üha suurema tähtsusega. Koolitustel annavad oma ala eksperdid ülevaated ringmajanduse ja jätkusuutlikuse olulistest teemadest nagu näiteks öko sertifikaadid, pakendid, materjalid jpm. Üheskoos keskendutakse ringmajanduse põhimõtetel üles seatud uute ärimudelite loomisele.

Inkubaatori konsultandi Marietta Rubeni sõnul aitavad koolitussarjad ettevõtjatel läheneda küsimustele ja probleemidele fokusseeritult ning leida sobivad lahendused, kuidas enda tegevust edasi arendada „Ettevõtjatele olulise teemana on fookuses veebis nähtavuse saavutamine ja hoidmine, nüüd kus digiturunduse lahendused on toonud kliendid ettevõtetele lähemale kui kunagi varem. Järjest enam liiguvad uued ettevõtted ka ringmajanduse põhimõtteid arvesse võtvate ärimudelite suunas, mis loovad täiesti uued väljakutsed. Koolituste sarjadega soovime innustada ja leida koos lahendusi.“

 „Veebis nähtavaks“ sarja raames saavad ettevõtjad praktilise ülevaate erinevate kanalite ja võimaluste eripäradest ning jagatakse teadmisi, kuidas enda ettevõte veebis veelgi esile tõsta. Juba 20. jaanuaril toimub esimene seminar Facebooki reklaamide teemal. Koolitust viib läbi Loomeinkubaatori ärimentor Veiko Ristissaar, kes on loonud üle 50 erineva turundusprojekti mitmekülgsetele ettevõtetele. Täiendavalt on tulemas Instagrami, Linkedin’i,  SEO, kodulehe ja e-poe, ning e-maili turunduse alased seminarid.

Kevadel ootame ambitsioonikaid ettevõtjaid taaskord inkubatsiooniprogrammi, mille üheks esimeseks sammuks on uuenenud eelinkubatsiooniprogramm, kuhu ootame osalema ka ideefaasis alustavaid ettevõtjaid.

Koolituste info täieneb jooksvalt kodulehel https://inkubaator.tallinn.ee/kalender/.

Registreeri end osalema juba täna!