Bazaar toimub sellel aastal ainukordselt kaks päeva

23. nov 2020

Tallinna Loomeinkubaatori jõulueelne disainiturg Bazaar toimub 4.-5. detsember

Tallinna Loomeinkubaatori jõulueelne disainiturg Bazaar toimub sel aastal juba üheksandat korda, Baltika kvartalis. Disainiturg Bazaar on alati olnud tore sissejuhatus pühadehooaega. Loomeettevõtetel on võimalus tulla kokku ja esitleda enda loomingut huvilistele. Siia tulevad inimesed pimedal ajal mõnusalt aega veetma, tutvuma uute disaineritega ja valima pühadekinke.

Traditsiooniliselt on kohal Eesti disainerid – hulgaliselt moodi, ehteid, kodusisustust, looduskosmeetikat ja lastetooteid. Lisaks võib leida ainkordselt Bazaarilt ka bändisärgid. Avatud on pop-up kohvikud, kus külastajaid ootavad põnevad maitse- ja joogielamused.

Tänavune Bazaar toimub esmakordselt kahel päeval (4.detsember kell 12:00-18:00 ja 5. detsember kell 11:00-17:00) endistes Baltika tööruumides. Avaras ja moodsas industriaalses keskkonnas on ruumi, et pühadeoste ohutult sooritada. Lisaks palume registreerida enda külastuse ajaakendesse: https://forms.gle/WMYSjTsWn5q7HU1L7

Meie kõigi heaolu huvides on kohapeal kohustuslik maski kandmine. Kui tunned ennast tõbisena, siis püsi palun kodus!

Püsige terved ja kohtumiseni Bazaaril!