Loomeinkubaator ootab tegusaid ettevõtjaid!

17. sept 2020

Tallinna Loomeinkubaator alustab sel sügisel juba viieteistkümnendat inkubatsioonihooaega. Inkubaator ootab liituma ettevõtlikke inimesi ja alustavaid ettevõtjaid, kel on ambitsioon ettevõtte kiireks kasvuks ning soov jõuda välisturgudele.

 

Inkubaator pakub kuni 24-kuulist personaalset arenguprogrammi, mille raames panustavad ettevõtte kasvu Eesti parimad mentorid. Ettevõtjal on võimalus osaleda põnevatel seminaridel, ärikoolitustel ja praktilistes töötubades. Igal aastal on ambitsioonikatele ettevõtjatele avatud eksporditurgudele sisenemise toetused. Inkubaatoris on koos paljud ettevõtted, omavahelises suhtluses ja kogemuste vahetuses sünnivad uued ideed ja koostöökohad.

Programmi vilistlane ning moebrändi Ellen Richard looja Kristi Pärn võtab oma kaheaastase inkubatsiooniteekonna kokku järgmiselt: ”Inkubatsioon suunas, toetas ja innustas ning avas minu jaoks uksed.”

“Praegu on väga huvitav aeg, kus koroonaviirusega kaasnenud kriis on põhjustanud suuri segadusi, samas pakkudes uusi võimalusi. Muutumas on ärimudelid, tekivad uued IT-lahendused ja tarneahelad. Ka tarbijate eelistused ja valikud on oluliselt teistsugused kui näiteks aasta eest. Praegu on eriti hea aeg alustada uue ettevõttega ja katsetada uusi lahendusi. Inkubaator on just õige koht, kus alustada,sõnab Loomeinkubaatori juhataja Anu Lõhmus.

Inkubatsiooniprogrammiga on võimalik liituda, täites liitumisavalduse inkubatsioon.ee lehel. Kandideerimine on avatud 9.oktoobrini.  

Tule ja kasva koos meiega!

Uuri lähemalt: www.inkubatsioon.ee