Virtuaalsete messiplatvormide kaudu eksportima?

14. mai 2020

Ka tänases piirangutega olukorras on võimalus lahendusteks ja innovatsiooniks. 

Loomeinkubaator ja Tallinn Design House kutsuvad osalema ekspordiplatvormil, kus toetame disainerbrändide laienemist välisturgudele.  Innustame ettevõtteid muutustega kaasa minema ja katsetama uusi väljundeid. Soovime koos teiega avastada B2B kontaktplatvorme Fairling ja Ordre, kus füüsiliste messide võimalused on viidud üle virtuaalkeskkonda, pakkudes võimalust leida edasimüüjaid ja tutvustada oma brändi.

Fairling

Fairlingiga on liitunud üle 250 brändi ja üle 1800 edasimüüja. Edasimüüjateks on enamasti just väikesed kohalikud poed ja butiigid. Platvorm teeb ka ise liitumistaotluse alusel valiku brändidest.

FAIRLING tasu 3-kuulise perioodi eest on 597€ ja 6-kuulise perioodi eest 954€. Selle eest saab üles panna oma kollektsiooni fotod ja tutvustuse platvormi poolt etteantud vormil ja esindatuse FAIRLING virtuaalses messiruumis ja võimaluse leida endale edasimüüjaid.

Ordre

ORDRE on virtuaalne showroomi platvorm, kus on igast tootest 360˚ pildid, et sisseostjatele toodet kõige paremini tutvustada ja on eelkõige suunatud luksusbrändidele.

ORDRE platvormil on 156 Brändi, 2700 edasimüüjat, 7800 sisseostjat 93st riigist. Platvormilt võib leida selliseid sisseostjaid nagu: Selfridges, Browns, Net-a-porter, Liberty, Barney’s New York, Galeries Lafayette, Luisa Via Roma. Praeguste klientide hulgas on sellised brändid nagu Gucci, Amazon, Bottega Veneta, Michael Kors, Alexander McQueen jpt. Platvorm teeb ise kureeritud valiku brändidest. 

Disaineritele pakub ORDRE:

  • globaalset nähtavust ja hulgimüügivõrgustiku haldust
  • 360˚ vaatega pilte, et kollektsiooni online keskkonnas võimalikult hästi esile tuua
  • tellimuste vastuvõtmist sisseostjatelt otse platvormi vahendusel
  • ligipääsu ORDRE Retail Network’ile, et leida uusi hulgimüügikanaleid

ORDRE tasu koos toodete ülespildistamisega 360˚ vaates on 4150$ üheks hooajaks ja sisaldab endas kuni 50 toote esitlemist.

Pakume ettevõtetele võimalust  FAIRLING  ja ORDRE platvormidega liituda projekti raames.  Tasuda tuleb sellisel juhul omaosalus 30%.

Uuri platvormide kohta lähemalt: https://info.fairling.com ja https://www.ordre.com/en ning anna meile oma huvist teada.

Lisainfo: Marietta Ruben marietta@inkubaator.ee

Eduka koostööni!

Projekt on kaasrahastatud Euroopa Regionaalarengu Fondist loomemajanduse arendamise meetme raames toetatud projektide “Loomemajanduse ettevõtete konkurentsivõime, jätkusuutlikkuse, ekspordivõimekuse ja teiste majandussektoritega koostöö arendamine 2020-2021” (EU53522) tegevustena. Osalemine on osalevatele ettevõtetele käsitletav vähese tähtsusega abi saamisena.