Tallinna Loomeinkubaator toetab ettevõtteid muutunud oludes

31. märts 2020

Tallinna Loomeinkubaator toetab ettevõtteid ka muutunud oludes: oleme suunanud mentorlused veebi ja sündmused virtuaalkeskkkonda. Meie konsultandid on kättesaadavad telefonitsi, e-maili teel ja erinevates online-formaatides.

Just praegu on hea aeg mõelda strateegiatele ja uutele võimalikele ärimudelitele. Lahenduste leidmisel saame kindlasti olla abiks!

Jälgi uudiseid Loomeinkubaatori Facebookis ja sündmuste kalendrit SIIN.

Üheskoos saame raskustest üle!

Lisaks soovitame tutvuda Eesti riigi poolt ettevõtjate jaoks välja töötanud lühiajalise leevendusmeetmete paketiga. Eesti Töötukassa poolt makstava töötasu hüvitise tingimuste ja taotlemise kohta saad lähemalt lugeda SIIN.

Kredexi toetusega ettevõtete abistamise meetmete kohta saad lugeda SIIN, sh laenukäendus tagasimaksete leevendamiseks ja uute laenude väljastamiseks ning erakorraline laen likviidsusprobleemide lahendamiseks. Soovitame osa võtta 1.aprillil kell 11 toimuvast veebiseminarist, mille põhiteemaks Kredexi kriisimeetmete pakett. Rohkem infot SIIN.

Loodud on ka Eesti Ettevõtete Kriisabikeskus, mille kaudu saab mõjutada riigi toetusmeetmete kujundamist. Selle kohta leiad rohkem infot SIIN.