Lähme koos eksporditurgudele?

19. dets 2019

Tallinna Loomeinkubaator ja Tallinn Design House kutsuvad osalema ekspordiplatvormil, kus järgneva kahe aasta jooksul toetame disainerbrändide laienemist välisturgudele. 

Projekti põhifookuses on Berlin Fashion Week raames toimuvad messid, showroomid ja sündmused. Meie kogemuse põhjal on just Berliini moenädal noorte brändide jaoks sobiv hüppelaud rahvusvahelisele skeenele nii asukoha, külastajate profiili kui ka hinnastamise ja fookussuundade tõttu. Berliini messe külastavad lisaks Saksamaa sisseostjatele professionaalid mujalt Euroopast, USAst ja Venemaalt. 

Projekti jooksul toetame osalejaid messidel osalemise ettevalmistusega, ekspordi- ja ringmajanduse teemaliste koolitustega ning meedia- ja PR toega. Samuti aitame katta messil osalemisega seotud eelnevalt  kokkulepitud kulusid (sh messiboks, väljapanekukulud, transport, majutus). Ettevõtte omaosaluse määr kuludes on vähemalt 25%. 

Projektis on eelistatud just need brändid, mis arendavad ja rakendavad oma tegevuses jätkusuutlikkuse ja ringmajanduse põhimõtteid. Osaleme moenädalatel, mis toimuvad jaanuar 2020, juuli 2020, jaanuar 2021 ja juuli 2021.

Rohkem infot toimuvate messide kohta:
Berlin Fashion Week
Premium
SEEK
NeoNyt
Panorama Berlin

Võimalus on osaleda juba 14-16 jaanuar 2020 toimuval Berlin Fashion Week’il. 

Võta meiega ühendust kohe!
Kontakt: Aali Lilleorg aali@inkubaator.ee

Projekti elluviimist toetatakse Euroopa Regionaalarengu Fondist loomemajanduse arendamise meetme raames.