Tudengite ühised töötoad ettevõtjatega panevad noortel mõtte lendama

28. okt 2019

Oktoobri lõpus külastasid Loomeinkubaatorit Tallinna Tehnikakõrgkooli tudengid, kes osalesid koos nelja Loomeinkubaatori ettevõttega turundusteemalises töötoas.

Ühise töötoa eesmärgiks oli noorte silmaringi avardamine ja eluliste ärisituatsioonide lahendamine, kus omavahel seotakse nii koolis õpitu kui loovad ideed, mis põnevate ühistegevuste käigus esile kerkivad.

Oma brände tutvustasid ja oma lugusid rääkisid neli Loomeinkubaatori ettevõtet: Miurio, Sirelboutique, Furlin ja Silkluxury.

Töötoas mõtlesid tudengid uute kliendigruppide peale, koostasid eristuvaid väärtuspakkumisi ning pakkusid lahendusi turundus- ja müügikanalite laiendamiseks. Tekkis elav arutelu, mille tulemuseks olid uutmoodi lähenemised ja põnevad ettepanekud edasisteks tegevusteks. Ettevõtjad olid saadud tagasiside eest tänulikud ning plaanivad saadud soovitusi oma äritegevuses rakendada.

Loomeinkubaatori konsultant-projektijuht Katrina Jõks kiidab noorte pealehakkamist: “Praktilised töötoad koos ettevõtjatega panevad tudengitel näpud sügelema ja mõtte lendama. Noortel ideid jagub ja on rõõm näha, et nad soovivad neid ka ettevõtjatega jagada. Ei ole oluline, kas tulevikus hakatakse ka ise ettevõtjaks või mitte, loov mõtlemine viib edasi igal elualal.”