Tallinn Design House võõrustas Tallinn Fashion Week ajakirjanikke

17. okt 2019

Tallinn Fashion Week’i lavadel üle astuvate disainerite vastu on alati suur huvi ka välisajakirjanikel ja -blogijatel. Et saada terviklikku ülevaadet Eesti disainerbrändidest ja nende loomingust, külastasid välisajakirjanikud Tallinn Design House’i. Tutvuti värske Kuldnõela võitja Tanel Veenre ja Hõbenõela võitja Eve Hansoni loominguga. Suurt huvi pakkusid ka teised Tallinn Fashion Week laval üles astuvad brändid, näiteks Ennos, Studio August ja Raili Nõlvak.

Igal aastal külastab Tallinn Fashion Week’i üha enam välisajakirjanikke, kes viivad lood kodumaisest moes ja brändidest ka väljaspoole Eestit. Tallinn Design House’i külastas 10 ajakirjanikku eri riikidest, seal hulgas Hispaania, Itaalia, Läti ja Leedu.

Tallinn Fashion Week kestab kuni laupäevani. Kava leiad siit: https://www.estonianfashion.eu/tfw-programm/.