Loomeinkubaator kutsub liituma ambitsioonikaid ettevõtjaid

18. sept 2019

Tallinna Loomeinkubaator ootab uusi ambitsioonikaid ettevõtjaid, kes soovivad oma idee maailma viia.

Kuni 24-kuuline inkubatsiooniprogramm aitab alustavate ettevõtete toote või teenuse, ärimudeli ja meeskonna ette valmistada äri jätkusuutlikuks kasvuks. Programmi raames panustavad äri kasvamisse inkubaatori konsultandid ning oma ala tippekspertidest ärimentorid. Lisaks toimub inkubaatoris palju ettevõtlusalaseid koolitusi, seminare ja ühistegevusi. Loomeinkubaatoris on programmis osalejatele väga head võimalused showroomi või kontoripinna rendiks. Kes eraldi ruumi rentida ei soovid, saavad üürida laua avatud kontoris.

Loomeinkubaatori inkubatsioonijuhi Kadri Karma sõnul on värske ettevõtja jaoks tegu võimalusterohke programmiga, kus teiste alustavate ettevõtjatega kogemusi vahetada, osaleda mitmekülgses koolitustsüklis ning luua alused tugeva ning konkurentsivõimelise brändi arenguks. Kadri täiendab: „Ootame Loomeinkubaatoriga liituma kõiki ettevõtjaid, kellel on soov luua oma ettevõtmisest äri ning ambitsioon ettevõtte kasvuks. Ettevõtja eesmärke aitavad saavutada Loomeinkubaatori konsultandid, ärimentorid ning mitmed koolitajad nii Eestist kui mujalt. Programm loob võimalused teiste kogemustest õppimiseks ning täna ja tulevikus olulise kontaktvõrgustiku loomiseks“.

Peale kandideerimisperioodi oodatakse ettevõtteid oma äriideed hindamiskomisjonile esitlema. Vastuvõtmisel hinnatakse äri kasvupotentsiaali, tootearendusvõimalusi, eskaleeritavust erinevatele turgudele, samuti meeskonna ambitsioonikust ja võimet äriideed ellu viia ning seda järjepidevalt arendada. Inkubaatorisse kandideerima on oodatud eelkõige oma esimesed müügid teinud ekspordiambitsiooniga ettevõtted.

Hetkel inkubatsiooniprogrammis oleva disainistuudio Miurio asutaja Rita Assor ja Maru VR asutaja Lilit Palmar hindavad õlg-õla tunnet, mida nad inkubaatorist saavad. Lilit kommenteerib: „Loomeinkubaatori mentoritega kohtumised annavad palju uusi mõtteid ja lähenemisi, mida oma ettevõttes rakendada. Teiste inimeste kogemus, isegi kui see on teisest valdkonnast, paneb uue nurga alt mõtlema ja seega ettevõtte arengule väga kasulik“. Rita toob välja: „Saame pidevalt uusi teadmisi erinevatelt koolitustelt ja inspiratsiooni säravatelt, professionaalsetelt ja kogenud mentoritelt. Üksi oma ettevõtet arendades jõuame korduvalt etappideni, millest ei oska enam edasi liikuda. Ka siin on hea teistelt nõu küsida ning tekkinud väljakutsetest võimalused leida“.

Tallinna Loomeinkubaator ootab inkubatsiooniprogrammiga liituma uusi ettevõtjaid kuni 13. oktoobrini 2019. Liitumistaotluse saab esitada http://inkubatsioon.ee.

Lisainfo: Kadri Karma, inkubatsioonijuht, kadri@inkubaator.ee.

Tallinna Ettevõtlusinkubaatorid on oma 13 tegutsemisaasta jooksul hoogu juurde andnud enam kui 400-le ettevõttele. Nende aastate jooksul on inkubaatorist kujunenud keskkond, kus kohtuvad ettevõtlikkus, loovus ja äriline ambitsioon.

Foto: Miurio stuudio Tallinna Loomeinkubaatoris Veerenni 24