USA ärijuhtimise tudengid jagasid oma kogemusi Loomeinkubaatoris

13. märts 2019

12. veebruaril külastasid Tallinna Loomeinkubaatorit ärijuhtimise magistriõppe tudengid USA Rockhurst ülikoolist. Osalenud tudengid olid praktilise ettevõtluskogemusega ning aitasid Loomeinkubaatori ettevõtetel leida lahendusi rahvusvahelistumise küsimustes.

Loomeinkubaatori ettevõtetest tegid kaasa Maru VR, Uneruno ja Kiigesellid. Ettevõtted tegid 5-minutilise esitluse oma tegevuste ja tänaste põhiväljakutsete kohta. Seejärel asusid praktikud töögruppides ülesannet lahendama. Küsimused, millele vastused leiti: kuidas harida klienti, kes ei tunne valdkonda; kuidas siseneda uude kliendisegmenti; kuidas luua konkurentidest eristuv brändi sõnum.

“Saime kinnitust juba mõttes olnud ideedele ning ka mitmeid uusi ideid ja kontakte,” kommenteeris külaskäiku Uneruno kaasasutaja ja tegevjuht Keit Hints. Mirko Miilits ettevõttest Kiigesellid kiitis ärijuhtimise tudengite arutelu tulemusi rõõmsalt: “Ma palkaks selle meeskonna kohe! Neil õnnestus mulle mu enda toode maha müüa!” Lilit Palmar Maru VR-st aga tõi välja, et sai mitmeid praktilisi nõuandeid, mida asub kohe ellu rakendama.

USA tudengite külastus andis hea võimaluse rahvusvaheliste kogemuste kaasamiseks meie ettevõtete laienemisel. Rockhursti ülikool külastas Tallinna Loomeinkubaatorit juba teist korda ning sarnaseid koostööprojekte on plaanis jätkata ka edaspidi.