MELT Innovatsioonifoorum 9. aprillil 2019 Kultuurikatlas

20. veebr 2019

MELT innovatsioonifoorum on Tallinna Ettevõtlusameti ja Tallinna Loomeinkubaatori korraldatud igakevadine tulevikku vaatav inspiratsioonikohtumine. 

Viimase kolme aastaga on MELTist kujunenud innovatsiooni keskpunkt, oodatud sündmus, mis koondab üheks päevaks erinevate äri- ja eluvaldkondade parimad praktikud, värsked tulevikuideed ja -tehnoloogiad, võimaldades avastada, õppida ning näha enda ümber erinevaid võimalusi innovatsiooniks.

Tänavune MELT kaasab foorumil osalejad põnevatesse debattidesse, mis keskenduvad ringmajandusele, keskkonna hoidmisele ja jätkusuutlikkuse edendamisele. Arutletakse tuleviku üle – kas innovatsioon päästab maailma? Räägime muuhulgas ka teadlikust tootmisest, uudsetest ärimudelitest ja tehnoloogiatest ning nende juurutamistest ettevõtetes. 

Keda oodatakse? 

Foorumile on oodatud ettevõtjad, investorid, leiutajad, loojad ja kõik need, kes tunnevad huvi tuleviku ning innovatsiooni vastu. Tulemas on mahukas programm, mille täidavad kogenud esinejad ja oma ala asjatundjad. Lisaks on avatud innovatsiooni showroom, mis loob ideaalse pinnase networking’uksja uute ideede tekkeks!

Loe lähemalt ja osta piletid www.melt.ee