Jõulueelne disainiturg Bazaar 8. detsembril 2018

2. nov 2018

Laupäeval, 8. detsembril kell 11–18 toimub Tallinnas Loomeinkubaatori neljal korrusel (Veerenni 24C, Baltika kvartal) jõulueelne disainiturg Bazaar.

Tule veeda üks mõnus laupäev Loomeinkubaatori jõulueelsel disainiturul. See on hea võimalus leida jõulukingitused kodumaiste disaintoodete hulgast juba detsembri alguses enne kiiret pühadeaega. Kohal on ligi 100 Eesti disainerit ja hulgaliselt moodi, ehteid, kodusisustust, looduskosmeetikat ja lastetooteid. Avatud on pop-up kohvikud ja disainerite stuudiod.

Ning et jõulude ajal ka iseennast ei unustaks, üllatab Bazaar Sind tavapärasest veidi teistsuguse tootevalikuga. Disainerid toovad välja mitmeid outlet ja näidistooteid ning ees ootavad palju häid pakkumisi.

LEIA BAZAAR FACEBOOKIST >>

Jõulueelne disainiturg Bazaar-2018