fbpx Liigu põhisisu juurde

Loomeinkubaator lõpetas Demopäevaga 18. ärihooaja

10. juunil toimus ankruSAAL’is Loomeinkubaatori Demopäev, mis ühtlasi lõpetas ka 18. ärihooaja. Esmakordselt korraldatud Demopäeval esitlesid oma tegemisi ja tulevikuplaane 9 ettevõtet, kes sügisel esimestena 9-kuulises inkubatsiooniprogrammis startisid.

Kokku lõpetas Loomeinkubaatori 9-kuulise inkubatsiooniprogrammi 11 ettevõtet:

Lõpetajad esitlesid oma ettevõtte arengut ja tulevikuplaane hindamiskomisjonile, kus osalesid Helen Lang, Kari Maripuu, Margus Alviste ja Ionel Lehari.

Lisaks lõpetanutele, ühinesid möödunud hooajal Loomeinkubaatoriga veel jaanuaris alustanud kasvuprogrammiga 12 ettevõtjat ja kevadel alustas inkubatsiooniprogrammis 15 ettevõtjat. Kokku oli sellel hooajal liitumisavaldusi inkubaatoriga liitumiseks 130. Sügisel lõpetas 4 ettevõtet 24-kuulise inkubatsiooniprogrammi Korrastuskunst, Fibami, Lengu ja Paul Berg. Hetkel on programmis koos juunis lõpetajatega 47 ettevõtet.  Lisaks toimus sellel hooajal mitmeid erinevaid sündmusi – koolitused, seminarid, kogemuslugude jagamised, disain kohtub disainiga üritustesari, koostöös TalTechiga disain kohtub teadusega üritustesari, kogukonnaüritused. Kokku toimus 18. ärihooaja 81 erinevat sündmust. Sündmusi külastas kokku ligi 2300 osalist. Inkubandid osalesid aktiivselt kohtumistel oma konsultantidega ja sellel hooajal toimus kokku 320 konsultatsiooni. Aktiivsed olid ka meie mentorid ning nendega toimus kohtumisi kokku 205.

 

Uue hooaja sündmuste ja inkubatsiooniga liitumise võimaluste info juba õige pea!