Kuidas ettevõtjana ennast juhtida?

AEG: 28.04.2021 kell 10:00 - 12:00

KOHT: Zoom

Ettevõtjaks olemine on elustiil, mis pakub  palju vabadust ja vaheldust,  kuid sellega kaasnevad ka suuremad riskid ja vastutuskoorem. Selleks, et ettevõtjana läbi lüüa on lisaks loovusele vaja ka suurt tahet, spetsiifilisi oskusi ja energiat. Seminaril räägime, kuidas ennast ettevõtlusalaste väljakutsete jaoks ette valmistada ja ettevõtjana ellu jääda. 

Teemad

  • Kuidas inimesi enda ümber koondada?
  • Kuidas saada hakkama avaliku tähelepanu ja suurema vastutusega?
  • Kuidas tulla toime määramatusega?
  • Kuidas juhtida oma aega ja energiat nii, et teha õigel ajal õigeid asju?

Margus Alviste

Margusel on rohkem kui 20 aastat kogemust strateegilise - ja üldjuhtimise, müügi ning enesejuhtimise teemadegal. Ta on teinud koostööd nii avaliku, era- kui kolmanda sektori organisatsioonidega, avaldanud juhtimisalaseid artikleid ning olnud vastutavaks koostajaks raamatule „Organisatsiooni Käsiraamat“ (EAS). Margus on töötanud õpetajana, produtsendina, loonud tegevjuhina Eesti esimese iiri pubi ning juhtinud Eesti Telefoni Info- ja Reklaamiosakonda ja ettevõtte avalikke suhteid.

 

Osalustasu:

Loomeinkubaatori, Tartu LMK ja Tehnopoli inkubantidele tasuta.

Loomeinkubaatori vilistlastele, TDH disaineritele, Kaubandustööstuskoja liikmetele, Tartu LMK vilistlastele, EFF disaineritele soodushind 20€+km

Kõik teised ettevõtted ja eraisikud 25€+km

 

Käesolev seminar on toetatud projekti “Loomemajanduse ettevõtete konkurentsivõime, jätkusuutlikkuse, ekspordivõimekuse ja teiste majandussektoritega koostöö arendamine 2020-2021” (EU53522) raames. Seminaril osalemine on osalevatele ettevõtetele käsitletav vähese tähtsusega abi saamisena.

Registreerimine:

Toimunud sündmused

Viimased uudised
Loomeinkubaatoriga liitusid uued ambitsioonikad ettevõtjad
16.04.2021

Tallinna Loomeinkubaatori kevadine liitumiskampaania “Kui midagi ei tee, siis midagi ei juhtu” on lõppenud ja vastu võetakse uued ambitsioonikad ettevõtjad. Kõik inkubaatoriga liituda soovijad said täita liitumisavalduse, mille järel esitleti enda ideed Loomeinkubaatori meeskonnale. Ettevõtete kasvupotentsiaali hindas ka komisjon, kus tehti lõplikud otsused. Oluliseks peeti ettevõtete puhul ambitsioonikust ja võimet...

LOE LISAKS
Sushiro: Kõrge kvaliteediga toit ja meeliülendav maitse
15.04.2021

Sushiro on kummitusköök, kes pakub klientidele mugavat, maitsvat ja tervislikku toiduelamust. Meie inkubandi Sushiro asutaja Jüri Pütsepp jagas, mida tähendab kummitus köök ja kuidas nad teistest turul erinevad. Mis on Sushiro? Sushiro on Jaapani köögi kummitusköök. Kummitusköök on professionaalne toiduvalmistamise köök, mis on loodud kohaletoimetamiseks mõeldud toitude valmistamiseks. Tegemist on...

LOE LISAKS